Last news in Fakti

8 Март, 2024 12:28 3 219 16

Светльо Витков се ядоса на "Капките" и ги напсува (СНИМКА)

  • светльо витков-
  • рок-
  • като две капки вода-
  • недоволство-
  • имитация-
  • пародия

Рокаджията разкри, че не е бил поканен и да присъства в публиката, за да наблюдава имитацията си отблизо

"Как смеят да посягат на творчеството ти по този начин“, „Баси кошмара“ и „Аз лично плаках“, бяха някои от коментарите на потресените фенове на Светльо Витков от ексбандата „Хиподил“ под публикацията му във фейсбук, с която сподели своето хапливо мнение за „Като две капки вода“.

„Като, се гледам в „Капките“... Грозен фантомас или Емо Чолаков, който трябва да спре хляба! И вие да го...!“, не си спести мнението за популярното предаване 53-годишният изпълнител и политик.

Рокаджията, който стана лидер на партия, е недоволен от специалния епизод на шоуто за имитации по случай националния празник на България 3 март. Всички участници влязоха в образите на български звезди и пяха родни хитове. Трудната имитация на Светльо се падна актрисата от Сатиричния театър Елена Атанасова, която превзе сцената с настроение и текст на необичаен българо-английски с парчето Let me da te love you на Светльо енд дъ леджъндс.

„Много си ми симпатична, впечатляващ образ направи“, похвали я Веско Маринов от журито, но публиката не се съгласи с оценката. Елена се раздаде и се опита максимално да предаде супер специфичното излъчване на Светльо, което не е никак лека задача, но според зрителите не ѝ се получи особено добре.

Несполучливото въплъщение не беше единственото, което подразни Светльо Витков. Рокаджията се разгневи и поради факта, че не бил поканен в шоуто, както по принцип се процедира, когато ще се имитира българска знаменитост: „Честно да си кажа, очаквах да си в публиката. Исках да ти видя реакцията на живо“, написа фен под публикацията, на което музикантът отговори: „Не бях поканен“.

Витков не беше единственият разгневен. Звезди от „Ахат“ също не бе очарован от имитацията. Нелеката задача да изпее хита „Черната овца“ се падна на Мария. Изненадващо певицата обяви, че чувства песента много близка.

„Аз често съм черната овца. Хоби съм на медиите, дори на приятелите ми понякога с това“, призна пред Рачков Мария, пише Hotarena.net.

Фолк миньончето пя много фалшиво и ако не бяха поддържащите гласове в песента, съвсем нямаше да се справи. В публиката бе самият Звезди, за да наблюдава имитацията на живо, но не остана никак впечатлен. Той скромно и като истински кавалер коментира, че фолк левицата „доста се е постарала“.

„В това предаване парчето е правено три пъти“, припомни Звезди и допълни: „Един много уважаван от мен член на това прекрасно жури каза, че тази песен може да я изпее само един човек в тази държава, така както трябва!“.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И така да е

    42 8 Отговор
    Този "певец-политик" много си повярва откакто взе да лапа субсидии без никаква полза за никого освен за него! Не че е виновен, възползува се перфектно от вратичките в законодателството, но дали има етика? Пък и не е върхът на сладоледа като певци артист(каквито претенции има), та да разплисква легена във Фейсбук.Имитирали са къде къде по-именити и по-успешни изпълнители от него!
  • 2 цербер

    25 5 Отговор
    Не бива да попържа на всеослушание,а да иде при продуцентите на предаването и да се разбере с тях. Иначе е неприлично и невъзпитано от негова страна.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Витльо светльов

    27 8 Отговор
    Е тъпанар
  • 5 1234

    29 7 Отговор
    Този ,дето скачаше да се бие в студиото на панорама и се разхождаше с бутилка минерална вода.Кой изобщо го взема на сериозно.
  • 6 Абе

    8 11 Отговор
    Тоя пишман певец и политик по добре,че не го поканиха ,няма кой да му гледа гадна та физиономия като на ония черната овца :)))Нито са за гледане,нито са за слушане и двамата:)
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Яяяяя

    11 7 Отговор
    Тоя Светльо бил много докачлив бре. Не че е някакъв кой знае какъв певец и той. Голямото му творчество май до никъдене го докара и стана политик. Комплесарче!
  • 9 повечето певци и певици

    9 1 Отговор
    гледкат американците - наркотици, на двата тротоара , пиене , разврат . кани уест иска президент и от бг някои певци също . бегердоф троши . азис позира гол . хахахахаха
  • 10 фЪНКИ

    6 8 Отговор
    Нека скакауеца направи по хубаво шоу и да кани всички световно известни музиканти.Всеки може да критикува но не всеки може да направи подобно предаване.
  • 11 Василев

    3 8 Отговор
    Най хубавите музикални предавания в България са Гласът на България и Х фактор. Капките ще бъдат по интересни ако имитаторите имитират хора от същия пол от който са те.Тогава ще има по хубави имитации и по някога по хубави песни от оригинала. Освен това ще се правят и много кавъри.
  • 12 Николова

    2 5 Отговор
    Трябва да има предавания и за композитори и тексто писци на най нови песни. Хубаво ще е да се експериментира музика от няколко стила в една песен. Може от народна музика да се преработи в поп музика или хеви метал. Има доста успешни такива парчета.Трябва да се организират музикални конкурси между махленски и училищни банди и певци. Тогава може да се сформират нови дуети, трио или квартети.
  • 13 Боко Праните Гащи

    3 6 Отговор
    Избори ли има, че тоя червей изпълзя?

    Коментиран от #15

  • 14 Батето

    0 4 Отговор
    Не ме занимавай с глупости!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.