Last news in Fakti

9 Април, 2024 08:50 2 004 17

Владимир Зомбори се превъплъти в Азис в Нощта на българските дуети в „Капките“ и взе заслужена победа (ВИДЕО)

  • като две капки вода-
  • владимир зомбори-
  • дуети

Той изпя песента „По, по, по“

Тази вечер „Като две капки вода“ събра на една сцена някои от най-обичаните български звезди в любимата Нощ на българските дуети. Зрителите на NOVA станаха свидетели на бляскав спектакъл, посветен на българската музика, в който участниците излязоха под прожекторите заедно с изпълнителите на едни от най-емблематичните дуети. Голяма част от имитациите успяха да изправят публиката на крака, а Хилда Казасян, Веселин Маринов, Димитър Ковачев – Фънки и Любо Киров не пестиха комплименти, пише dariknews.bg.

С пета заслужена победа и този понеделник си тръгна актьорът Владимир Зомбори. Той се превъплъти в краля на попфолка Азис и изпя песента „По, по, по“, а до него застана друга голяма звезда от жанра – певицата Галена. „Заблуди ме, че съм на сцената с AZIS. Невероятен беше“, призна Галена.



Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро първо представиха дуета „Стая с лилави стени“ на Дони и Момчил. В ролята Дони влезе Наско от Б.Т.Р., а заедно с него бяха Момчил, както и звездите от „Каналето“ - Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. „За първи път нямаше помен от Наско, имаше изцяло всичко от Дони“, каза Хилда Казасян. След него зрителите видяха Християна Лоизу като Мария Илиева, а с нея беше Миро, с когото заедно изпълниха баладата „Ако утре няма днес“. „За първи път се наслаждавам по този начин на песента и това ме докосна много силно“, коментира самата Мария Илиева със сълзи на очи. Естрадният дует „Шик“ също се качи на сцената, като в ролята на Краси Гюлмезов влезе Панайот Панайотов, а редом с него беше Вили Гюлмезова. „Беше ми много драго да видя как изглеждам отстрани и много приятно някой да пее моя песен. Панчо, беше много добър“, каза Краси Гюлмезов.

Следващият дует бе „Недей да ме будиш“ в изпълнение на Мария и Тино. „Беше изключително вълнуващо да видя имитация на това парче. Беше страхотно, чувствено и за мен беше удоволствие да те гледам като себе си“, коментира Дара Екимова имитацията на Мария. Шоуто продължи с Иво Аръков, който се справи отлично с образа на Константин в дуета му с Алисия „Не си ти“. „Иво се справи просто брилянтно. Това е емблематична песен и ти я изпя идеално“, възхитена бе Алисия. Джулиана Гани и Валентин Спасов изпяха една от най-обичаните нови фолклорни песни „Сине, сине“. „Чувството е уникално, защото Джулиана ме върна 18 години назад. Поздравления, справи се много добре и ще я поканим на някое наше участие“, не скри емоцията си Севдалина Спасова. Елена влезе в ролята на незабравимата Ваня Костова, а с нея излязоха изпълнителите от формация Тоника СВ и разчувстваха всички с баладата „Обич“. „С Ваня бяхме много добри приятели. С това изпълнение оживяха спомени и мисли“, разчувства се Веселин Маринов.“

Следващия понеделник (15 април) в 20:00 ч. по NOVA зрителите ще видят новите превъплъщения на звездните участници. Бутонът на късмета отреди Панайот Панайотов да бъде Горан Брегович, Иво Аръков ще изпълни Верка Сердучка, Джулиана Гани ще трябва да имитира Lady GaGa, Мария ще пее като Рики е Повери, Елена ще влезе в ролята на Силвия Кацарова, Наско от Б.Т.Р. ще бъде Madonna, Християна ще стъпи в света на Софи Маринова, а Владо Зомбори ще се превърне в DARA. Как ще се справят те и кой ще грабне победата? – разберете следващия понеделник от 20:00 ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тц тц тц

    9 4 Отговор
    Този първоначално го прочетох Волдемор Зомби хаха
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ръмпези

    22 6 Отговор
    АЗ ТАКАВА ПОДИГРАВКА СЪС СВЕТОВНИТЕ ПЕВЦИ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ...ТАКОВА ФАЛШИВО ПЕЕНЕ НЯМА НИКЪДЕ..ЗАТОВА И НЕ ГО ГЛЕДАМ..
  • 4 Мнение

    14 12 Отговор
    Християна Луизу пя брилянтно! Публиката й стана на крака. Християна пя по-добре от самата Мария Илиева! А журито все тика този Зомбори наплед незнайно защо.
  • 5 Светльо

    11 10 Отговор
    Християна Луизо беше изключителна като цялостно представяне. Този път Зомбори спечели само защото изпълни чалгарска песен.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 фарс

    21 4 Отговор

    До коментар #2 от "Вчера":

    Публиката е платена, нормално да аплодира. Сигурно имат и табелка "APPLAUSE", която светва когато трябва да ръкопляскат.
  • 8 Опааа

    2 16 Отговор

    До коментар #6 от "не гледам подобни бози":

    Ти си обичаш балшой театър, нали, червена?
  • 9 ЗАЩО

    11 5 Отговор
    На този Панайотов му се падат само образи близки до него Това ако не е нагласено …….
  • 10 Мнение:

    11 11 Отговор
    За мен Зомбори е много талантлив млад актьор. Хареса ми във "Вина".
  • 11 Христо Ботев

    19 1 Отговор
    До когога ще се пропагандира тази чалга?
    Това стил на най-долната тиня на обществото!
  • 12 Идън

    15 0 Отговор
    Имаше толкова добри песни на български дуети.... Мими и Годжунов- Стефка Берова и Марчинков- Милица и Илия Ангелов- Каризма-Кристина и Орлин.-Ритон-Силвия и Васил Найденов... По каква причина бяха чалга дуетите- кавър на кавъра на кавъра на гръцка песен и тази на Коцето и Алисия.... На Тино и Дара била музика за асансьора според Фънки.... А чалга дуетите са за простолюдието в кръчмите.... не за телевизията!

    Коментиран от #13

  • 13 един от стадото

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Идън":

    добре, че беше Тоника и Ваня/като образ, никой не може да я имитира/ да измият малко срама. Спомена гледам Годжунов. Как не се падна един път. Ми няма, като не е заложен като образ в бутона. Също не подлежи на имитация. Все едно да иматират Дилайла и чичо Том. Няма стане никогиш. Виж, Аръков може да изпраска една ,,Seкс бомб,, най много да я докара на визия имитацията, на глас никога. Чакаме ги в Арена Арменец. Със здраве Идън

    Коментиран от #14

  • 14 Идън

    3 3 Отговор

    До коментар #13 от "един от стадото":

    Елена беше страхотна в ролята на Ваня като сценично поведение. Наско- също- дори и като глас успя като Дони.

    Коментиран от #15

  • 15 един от стадото

    9 0 Отговор

    До коментар #14 от "Идън":

    въртят сучат, не прекарат ли поп фолка в ефир слънцето няма изгрее. Затъжил съм се за Орлин и Кристина в оригинал, поне в имитация да бях ги чул..Познавам ги и двамата. ,,Детски спомен,, ..
  • 16 ами,

    15 0 Отговор
    Точно заради пробутването на чалгарията от Халтураджиян спрях отдавна да гледам Капките...
  • 17 СТИГА БЕ

    1 9 Отговор
    Безспорно талантлив артист...и вярно е налучкам тънката лайсна на народозрителите, това се харесва на масовия гледач на подобни шоута и момчето го е налучкало