Last news in Fakti

8 Март, 2024 14:58 1 362 3

Ариана Гранде пусна новия си албум Eternal Sunshine

  • ариана гранде-
  • нов албум-
  • албум-
  • eternal sunshine-
  • изповед

Новият албум на поп звездата е откровена изповед, извираща от сърцето ѝ

Ариана Гранде се сприятели с истината и поставя ново начало в дългоочаквания си седми студиен албум "eternal sunshine". Проектът включва оглавяващия класациите сингъл "yes, and?", който дебютира на първо място в Billboard Hot 100 и отбеляза осмия #1 и двадесет и първия Top 10 хит на Ariana Grande в чарта.

Ариана си играе с човешките убеждения, които знае, че не може да контролира. Но отвъд тези нападки тя се интересува повече от непредсказуемостта на любовта. Албумът започва с въпрос, на който тя се опитва да отговори до края на записа: "Как мога да разбера дали съм в правилната връзка?". На 30 години Ариана Гранде вече не е толкова убедена, че някога ще разбере дали съществува вечната любов.

"eternal sunshine" е откровено търсене, албум за раздялата, в който певицата се ориентира към новото начало с някои от най-изобретателните песни в кариерата си досега. Певицата се справя с силните чувства на разбитото сърце и преминава между моменти на устойчивост, приемане и надежда за бъдещето.

След като поставя основния въпрос, поп звездата прекарва следващите няколко песни в борба за себе си и за връзката си. В "Bye" тя е повече от готова да се откаже, а "Don't Wanna Break Up Again" рисува портрет на пренебрежителен партньор, който знае, че трябва да си тръгне, но все още няма смелост.

Първите песни са с поп звучене от 70-те години на миналия век, като Гранде изпълнява най-добрата си имитация на неповторимата Даяна Рос. Заглавното R&B парче "Eternal Sunshine" се впуска още по-дълбоко в болката. Ариана пее за това, че иска да "изтрие мислите си", както във филма от 2004 г. "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", на който е кръстен и албумът.

Последните четири песни в "eternal sunshine" са едни от най-силните в кариерата на Гранде. "We Can't Be Friends (Wait for Your Love)" е толкова съвършена, колкото може да бъде един голям поп химн. Сингълът звучи като любовно писмо към работата на Макс Мартин, основния (и дългогодишен) сътрудник на Гранде, както и към великите поп принцеси, с които той си е партнирал през годините. В завършващата албума "Ordinary Things" Гранде се доближава максимално до отговора на въпроса си от началото на албума. С помощта на нейната Nonna, тя признава факта, че е глупаво да разбереш как работи любовта.

Седмият студиен албум на Ариана Гранде излиза и се разпространява на българския музикален пазар от Анимато Мюзик и Universal Music Group, с медийната подкрепа на радио и телевизия City.

Eternal sunshine траклист:

  1. intro (end of the world)

  2. bye

  3. don’t wanna break up again

  4. saturn returns interlude

  5. eternal sunshine

  6. supernatural

  7. true story

  8. the boy is mine

  9. yes, and?

  10. we can’t be friends (wait for your love)

  11. i wish i hated you

  12. imperfect for you

  13. ordinary things (feat. nonna)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха ха

    0 0 Отговор
    Аман от тъпи песни
  • 2 глоги

    0 0 Отговор
    Певицата се справя СЪС силните чувства на разбитото сърце
  • 3 щурецъ

    0 0 Отговор
    И това ако е песен,здраве й кажи! Само едно тънко мърморене.