Last news in Fakti

11 Март, 2024 13:31 1 276 1

Ванеса Хъджънс чака първото си дете, показа бременно коремче на Оскарите (СНИМКИ)

  • ванеса хъджинс-
  • ванеса хъджънс-
  • бременна-
  • актриса-
  • оскари-
  • награди

Актрисата умело кри новината, че ще става майка за пръв път

Ванеса Хъджънс чака първото си дете, показа бременно коремче на Оскарите (СНИМКИ) - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Актрисата Ванеса Хъджънс е бременна. Звездата от филмите на Дисни - “High Musical Musical” официално обяви, че ще става майка за първи път, когато излезе на червения килим на Оскарите с наедряло коремче.

Ванеса беше решила да подчертае растящото си коремче в черна рокля с дълги ръкави. С прибрана наполовина назад коса звездата раздаваше целувки на фотографите на червения килим. 35-годишната актриса носеше и няколко броя блестящи диамантени бижута, включително зашеметяващо колие, пръстени и обеци.

Това ще бъде първото дете за нея и съпруга ѝ бейзболистът Коул Тъкър.

Звездата от филма “Spring Breakers” отново бе в ролята на ко-водеща на официалното предварително шоу на Академията, заедно с Джулиан Хоф.

Новината, че Ванеса Хъджънс ще става майка, не беше съвсем изненадваща за феновете ѝ, които от известно време подозират, че тя ще ги сюрпризира с хубавата вест.

Ванеса Хадженс и Коул Тъкър се ожениха през декември на интимна церемония в Мексико, след като се срещаха в продължение на около три години.

Актрисата заяви, че хората трябва да бъдат “по-внимателни” относно спекулациите за бременност: “Не правете предположения за това какво се случва в живота на някои хора по външни белези, и особено по отношение на телата на жените.”


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Май ка ви да е, ба

    1 1 Отговор
    коя пък е тази сиг@нка, че да ме интересува тази "новина"???