Last news in Fakti

13 Март, 2024 16:31 4 318 8

2-те зодии, които изневеряват най-често

  • зодия-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • изневяра-
  • кръшкачи-
  • връзка

Тези две зодии не могат дълго да се задържат в отдадена и моногамна връзка

2-те зодии, които изневеряват най-често - 1
Снимка: Shutterstock

Зодиите и по-точно поведението им е обосновано от изчисления и анализи от страна на опитните астролози, по които може да се разберат интересни неща, разкривайки дори и съкровени тайни. Хората от дълбока древност съдят по звездите за куп явления, изход от битки, поличби и дори създаването на поколение, пише jenata.blitz.bg.

Астролозите вече са разбрали и кои са зодиите, които най-много изневеряват на половинките си. Винаги да си имате едно наум, когато си имате работа с някой от тези два знака, защото досието им не е никак чисто.

Двете зодии най-склонни към изневяра жадуват за независимост и свобода повече от останалите. Постоянно им се струва, че стабилните връзки им пречат – те буквално са принудени да живеят в граници и лишения.

Ето кои са двете зодии, които най-често изневеряват на партньорите си:

Близнаци

Въздушните знаци на зодиака, а именно Близнаци, са комбинация от противоречия в един човек. Изневярата се случва поради несигурност относно правилността на избора и, разбира се, поради липса на впечатления.

Ако човек от тази зодия е свикнал да води двойствен живот, тогава като възрастен той едва ли ще откаже такова вълнуващо родео. Единственото по-забавно нещо от „скриването на предателство от партньора“ е взаимното предателство, което, между другото, Близнаците няма да простят.

Стрелец

Първото почетно място заема Стрелецът, като най-независимият от всички представители на зодиакалния кръг. Огнените знаци на Зодиака, особено този, не са особено привлечени от брака и семейството - невъзможно е да го задържите между четири стени.

Освен това неговите вкусове и идеали могат да се променят заедно с отношението му към партньора. Стрелците могат да изневеряват само въз основа на емоциите и страстите от младостта си - по-зрелите партньори няма да се държат по този начин, но най-вероятно те честно ще признаят, че любовта е минала и ще се опитат да останат приятели.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вярно

    6 1 Отговор
    Е ! Яздя кобилките като на състезания!

    Коментиран от #3

  • 2 Има само една зодия, която изневерява

    10 10 Отговор
    и това е зодия ЖЕНА.

    Коментиран от #4

  • 3 между другото

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Вярно":

    Родеото не е за възрастни хора. Я ишиасът ще се обади, я лумбагото.🤭

    Коментиран от #5

  • 4 ПРАВ СИ

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Има само една зодия, която изневерява":

    Мъжете, които изневеряват, не се държат мъжки!
  • 5 Абе

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "между другото":

    Карай да върви ! По добре човек да умре върху жена !
  • 6 ......па

    4 1 Отговор
    2-те зодии, които изневеряват най-често са 1-кОрвар,2кОрва.
  • 7 Може, ок,

    5 1 Отговор
    А Овен?!?

    Коментиран от #8

  • 8 Абе

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "Може, ок,":

    Овен не знам , но овците нямат спирачки !