Last news in Fakti

14 Март, 2024 08:09 1 089 4

Всички мисли могат да станат реални в този лунен период

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Добре е да контролирате ума си

Всички мисли могат да станат реални в този лунен период - 1
Снимкa: Shutterstock

Растящата Луна е подходяща за въпроси, които са във фаза на растеж на развитие, както и за ново начало. Всичко расте по-бързо през този период.

Луната е в знак Телец до 05:17 ч. на 15 март

Дните на Телеца са чудесно време за решаване на практически въпроси. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност.

При много хора ще се наблюдава енергиен спад. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа. Търпението забележително се засилва. Увеличава се силата на волята.

Хубаво е да сте сред природата, да стоите повече време на слънце, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на комфортна обстановка. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането, крещенето. Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими.

Лунен календар: 5 лунен ден от 08:39 ч. на 14 март до 09:12 ч. на 15 март

Символ на този лунен ден е митичното същество Еднорога, което означава вярност към принципа, към дълга. Пети лунен ден се счита за преломен момент в първата половина на лунния месец. В този ден човек се променя в духовен план.

Вътрешното съдържание се трансформира и започва да се подготвя за външни промени. В 5-ия лунен ден тялото и душата получават пълно прочистване: от ненужни емоции, от ненужни контакти, от вредни влияния. По това време може да се появи шанс да започнем отначало и без грешки да следваме набелязания път.

В този ден всичко ще ви се отдава лесно, ако проявите творческа активност и стремеж да достигнете до целта. Прекрасно се усвояват знания. Направените в този ден изводи обикновено са правилни. Човек реагира остро на влиянието на “неподходящите” хора. Желателно е всяка дейност да се довежда до край, иначе може да ви навреди.

Всички мисли, дори най-мимолетните и незначителните, могат да станат реални в този период. Добре е да контролирате ума си, за да не навредите на себе си или на другите. В петия лунен ден е абсолютно нормално, ако настроението и състоянието ви не са стабилни. На сутринта усещате, че ви е радостно, а на обяд вече всичко е досадно. Не се тревожете от такива драстични промени.

По този начин тялото се опитва да се обнови, да се отърве от излишното. Добре е в този ден да си поплачете. Всичко, което ни довежда днес до сълзи и плач е полезно, защото ни посочва нашите недостатъци. Ако плачете на сън е хубаво, защото така се пречиствате.

Не трябва да се гладува. Трябва да се отдели внимание на храната, защото това е единственият ден, когато храната се усвоява без остатък и напълно се преобразува в тъканите. Като основа на храненето се предпочита мляко и извара. Хубаво е да се използват билки, да се пият отвари.

Сексът в този лунен ден може да се приеме като целебен, трябва да бъде отпускащ и успокояващ. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата енергия на любовта. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните пози е добре да се избягват, тъй като в енергийната структура на човек стават разни промени и не трябва да им се пречи.

Подстрижката дава импулс към творческа реализация и настройва човек на вълните на радостта, възстановява харизмата, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 факуса

    2 0 Отговор
    дано не става щот много лошо ще стане,ако се реализират всички мисли
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Маг

    4 3 Отговор
    Мислите преминават в слова , словата придобиват форма , а формата създава материя !
  • 4 зодии модии

    0 1 Отговор
    телец не беше ли през април май много бързате нещо