Last news in Fakti

15 Март, 2024 14:29 1 385 11

Фалстарт на делото срещу Емили Тротинетката, издирват важен свидетел - бившата ѝ

  • емили тротинетката-
  • емили йорданова-
  • тихомир рангелов-
  • дело-
  • свидетел-
  • чеченеца

Прокурор пожела Елизабет Зарева да бъде обявена за общонационално издирване

Делото срещу трансактивистката Емили Тротинетката, Чеченеца и Куката, които са обвинени в непристойно поведение, не стартира днес, съобщи Plovdiv24.bg. Трите противоречиви личности са обвинени за това, че на публично място унижиха и водиха на каишка момче със специални потребности.

Причините за отлагането бяха две, а именно недоброто здравословно състояние на Емили Тротинетката и невъзможността да бъде открита ключова свидетелка - Елизабет Зарева. Припомняме, че тя беше в тристранна връзка с Емили и гаджето ѝ Тихомир.

В началото на заседанието адвокат Райчева даде молба на съда, от която стана ясно, че по телефона е била уведомена от Емили Йорданова за невъзможността ѝ да пътува и да се яви днес. Подсъдимата е пожелала процесът да бъде отложен за друга дата, защото желае лично да присъства и да чуе разпита на свидетели и вещи лица.

Представителят на държавното обвинение счете, че е редно ход на делото да не бъде даден днес. Той пожела при следващото заседание Емили да представи доказателства за влошеното си здраве чрез медицински официален документ.

Свидетелката Елизабет Зарева отново стана повод за дискусия. Тя не се яви в залата. Съдията сподели, че органите на реда са се срещнали с майка ѝ, която е уточнила, че от една година Зарева живее във Варна. Тя не отговоря на посочения телефон за връзка и остава неоткриваема.

Прокурорът пожела свидетелката да бъде обявена за общонационално издирване и да бъде конкретизиран точният ѝ адрес и местонахождение.

Съдия Узунов прецени, че все още тази стъпка не е необходима и нареди да бъде направен още един опит за намирането ѝ чрез мобилен номер или адрес.

Елизабет Зарева е изключително важна за процеса, защото на 3 април 2023 е била в мола с подсъдимите. Към онзи момент тя е била част от "любовната триада" заедно с Емили и гаджето ѝ Тихомир. Известно време след това отношенията между триото охладняха и дори стигнаха до скандали в национален ефир в предаването "Съдебен спор".

Делото беше отложено и насрочено за 11 април от 9:30 часа.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    8 0 Отговор
    Улави да искаш във цирка зоопарк!
  • 2 БгТопИдиот🇧🇬

    14 0 Отговор
    Болни люде.Грешка на Природата !
  • 3 ДОНЧО ГОРСКИЯ

    14 0 Отговор
    ДОЛНИ Б О К Л У Ц И

    Коментиран от #8

  • 4 Механик

    7 0 Отговор
    Емили Туртинетката имала бивша?? Ми нали уж това било жена бе?
    Начи, мъж, който се има за жена се пляка с жена?
    Номрално е мъж и жена да правят туй-онуй. Ненормално е мъжът във връзйата да се приема за жена.
    п.п.
    Нямали кой да приключи мъките на това нещастно същество?

    Коментиран от #6

  • 5 господ ги пази и избягват

    5 1 Отговор
    6 години затвор засега . С новата операция за 20 бона сега като жена може да си търси мъж . в бг има и други жени приличашти на мъже . Абе не са толкоз женствени . примерно : Габриел и коя да спомена . .... .. и Сталинка . сега по мъжка жена има но сталинка излъва мъжкария . все едно с трети крак .

    Коментиран от #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 куция кит

    4 0 Отговор
    Терминът е "Общодържавно издирване", а не общонационално. Сред кои националности ще я търсят - българи, турци, арменци и др., (за да не ме изтрият)
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ГЕРБ НА БУНИЩЕТО

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "господ ги пази и избягват":

    Забрави да споменеш и примата на ДБ Антоанета Цонева.
  • 10 Последния Софиянец

    1 4 Отговор
    Тая колко съм я черпил в моето заведение в трафопоста.
  • 11 Става

    0 0 Отговор
    все по-ясно, че в съдебната система, няма никакви зависимости. ДБ ,разбира се няма нищо общо.