Last news in Fakti

18 Март, 2024 08:29 1 145 4

Ден на най-неблагоприятните събития

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Измамата, гордостта и неадекватността могат да съсипят всичките ви начинания

Ден на най-неблагоприятните събития - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Рак до 21:34 ч. до 19 март

Ракът е „женски“, воден знак. Транзитирайки тук Луната засилва цял набор от различни емоции: от най-възвишените и жизнеутвърждаващи до крайно потиснати и негативни, оказва силно влияние върху емоционалното състояние на човека. Хората могат да бъдат свръхчувствителни, но също така да се чувстват емоционални, нервни и раздразнителни, лесно се влияят. Интуицията има основната дума. Трябва да се осигури комфортна обстановка, най-доброто време да се създаде уют у дома.

Времето, когато Луната е в знак Рак, трябва да се използва за укрепване на вегетативната нервна система със зелен цвят. Зеленият цвят е особено полезен за областта на гърдите и дихателната система. Има много зелени продукти, но не забравяйте за зелените дрехи, които имат особено влияние, както и за разходките в зелената зона. Така че, използвайте природата, за да защитите собствените си гърди! Дихателните упражнения на чист въздух са много полезни в дните на Рака. Опитайте се да отделите време за това.

Луната в Рак увеличава чувствителността на стомаха и черния дроб, така че в тези дни трябва да бъдете изключително внимателни към храната. Ще служите добре на тялото си, ако в дните на водата се погрижите за нервите си и ядете храни, съдържащи водоразтворими витамини от група В.

Лунен календар: 9 лунен ден от 11:40 ч. на 18 март до 12:44 ч. на 19 март

Този лунен ден се счита за сатанински. Символи на лунния ден са прилеп, Млечния път. Период на съблазън, илюзии, измами, заблуди, предателство. Бъдете внимателни към всичко. Ден, в който получаваме обикновено само лоши знаци, които трябва да се приемат сериозно: всеки трябва да бъде трезво обмислен и оценен. Най-голямото предупреждение на този ден е разлятото мляко. Не се гледайте в огледалото и внимавайте да не го счупите. Ако ви цъфне кактус днес, това е на добре.

Необходимо е пречистване на мислите, активна самозащита от агресивната тъмнота. Ден на най-неблагоприятните събития. Измамата, гордостта и неадекватността могат да съсипят всичките ви начинания. По правило действията в тази посока в този ден винаги са наказуеми, последствията са ужасни.

Днес е слаба астралната ни защита, така че често сме изложени на негативни влияния от хората около нас. Усещането за притискане в гърдите е знак, че са се натрупали много проблеми и трябва да се обърнете към усвояването на духовната храна, към произхода си и към традициите. Много добре е, ако успеете да простите на човека, който ви е обидил.

Медицинско въздействие: Заболяването възникнало в този ден е опасно, но лесно се лекува. Чести са невралгиите. Сърдечните заболявания се влошават. Намалени нива на серотонин. Засилва се склонността към самоубийства и престъпления. Ако човек е чист по душа и е извършил очистващи и защитни практики, тогава този ден няма да е ужасен за него.

Добре е да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни да не бъдат насилени, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

Как да проверите дали имате негативно въздействие?

Трябва да вземете домашно, не диетично пилешко яйце, което има ембрион, и да напълните стъклен буркан наполовина с вода. Счупете яйцето в него внимателно, като внимавате да не повредите жълтъка. Вземете този буркан и го задръжте над главата си с дясната си ръка. След това го пренесете покрай всички енергийни центрове (чакри) по предния канал и го задръжте близо до всяка чакра, докато ръката започне да трепери, след което го преместете към следващата.

След това сложете капачка, увийте буркана в целофан и го поставете под леглото при главата или близо до възглавницата на леглото. На сутринта вижте какво се е случило с това яйце. По начина, по който е деформирано, можете да прецените колко лошо сте засегнати. Ако яйцето се е променило значително, ще е необходима външна помощ. Яйцето се изсипва в тоалетната, а бурканът се стерилизира или изхвърля, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шано

    1 1 Отговор
    Ама сглобка ше има

    Коментиран от #2

  • 2 И БСП

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Шано":

    Нема да е в нея

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.