Last news in Fakti

21 Март, 2024 09:36 1 199 3

Азис аплодира Виктор Калев

  • азис-
  • виктор калев-
  • the one-
  • театър

Клуб става театър с Мариус Куркински и Аня Пенчева

Най-новият клуб в столицата ще се превръща в театрална сцена веднъж в седмицата. Началото на артистичната инициатива бе поставено от Виктор Калев и неговия спектакъл „Грамофонът“. Шоуто бе прието с нестихващи овации, а самият артист бе в страхотна форма. В кулминацията на вечерта Виктор Калев слезе от сцената на THE 1 Exclusive и обиколи цялата зала, за да поздрави лично всички свои приятели. Специално място сред тях зае и Азис, който дискретно се бе настанил във ВИП зоната на клуба.

“Тази вечер заедно поехме на едно пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов. Благодаря, че бяхте съпричастни към една сбъдната мечта. Смених 30 различни персонажа, изпях 20 песни с гласовете на оригиналните им изпълнители, застанах пред вас без грим и перуки, но бях само и единствено себе си. Иска ми се всеки да може да припознае своите вълнения в този спектакъл", сподели актьорът от сцената.

Азис аплодира Виктор Калев

Припомняме ви, че на Калев му предстои и голям спектакъл „Грамофонът – специално издание“ на 28 април в НДК, като афтър партито отново ще бъде в THE 1 Exclusive, a на сцената ще излязат десетки артисти приятели на звездата.

Още следващия понеделник, 25 март, на сцената на заведението ще бъде представена и постановката „Мъже под чехъл“ с участието на Кирил Ефремов, Албена Колева и Тончо Токмакчиев. За 1 април се подготвя уникален спектакъл „Смехът е разрешен“ с участието на едни от най-големите и обичани родни комици, но засега организаторите от Ажур Пико не издават повече подробности.

Две поредни седмици Мариус Куркински ще се изяви с „Нашенец“ и юбилейния си моноспектакъл „Мариус на 50“.

Аня Пенчева също ще играе на сцената в клуба на 29 април в постановката „Тя, той и още двама-трима“, в която си партнира с Антоан Петров, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Тихомир Благоев.

На 22 април пък феновете на театралното изкуство ще могат да гледат „Изневери в повече“.

Всичките спектакли са продуцирани от Кирил Кирилов.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    2 0 Отговор
    Да се случи и нещо хубаво в нашата България! Че от тоя цирк в Парламата и около нея направо изтрещяхме!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.