Last news in Fakti

23 Март, 2024 06:05 1 454 2

В "Един за друг": София и Тихомир триумфираха в първото индивидуално изпитание тази седмица

  • един за друг-
  • шоу-
  • телевизия

Санкция за подсказване лиши Ивана и Ивайло от победа

В "Един за друг": София и Тихомир триумфираха в първото индивидуално изпитание тази седмица - 1
Снимка: NOVA

Закуска в леглото, достойна за истински принцеси, трябваше да приготвят мъжете в своето индивидуално изпитание в “Един за друг”, предаде dariknews.bg.

Петте двойки с най-добър резултат успяха да удвоят парите си и значително да увеличат седмичните си бюджети. След нарушение на правилата от страна на футболиста Ивайло и неговата любима Ивана, инфлуенсърката София и съпругът ѝ Тихомир спечелиха първото място. Временното класиране оглавиха вечно усмихнатите Петър и Галена с бюджет от 6666 лева.

Предизвикателство за мъжете тази седмица постави кавалерите в ролята на романтични съпрузи, приготвящи закуска в леглото за своите дами. Всеки от тях трябваше да подреди десет продукти и ястия, предполагайки в какъв ред техните нежни половинки биха си хапнали всяко едно от тях. За допълнителна трудност джентълмените бяха вързани с два тренировъчни ластика, а през определен период от време леглата се отдалечаваха с по няколко метра.

Най-добре със задачата се справиха Ивана и Ивайло, които отбелязаха 20 от 30 възможни точки. Поради нарушение на правилата и подсказване обаче, те бяха санкционирани с отнемане на половината от финалния им точков актив, което ги остави извън най-добрите пет двойки. На дъното на класацията останаха тежките ръце на закона във Вилата на любовта - Маргарита и Кристиян, които загубиха 2999 лева.

В днешния епизод на най-позитивното любовно риалити жените ще се впуснат в поредната екстремна ситуация, която ще изпита страховете им, а на карта ще бъдат поставени сърцата и чувствата на техните партньори.

Кой ще справи ще разберете в новия епизод на “Един за друг” в събота, 23 март, от 20:00 само по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 По Т. Токмакчиев

    0 0 Отговор
    Ще се оправим, когато си отидат всички, за които има значение кой е триумфирал в "Едни за друг".
  • 2 Читател

    0 0 Отговор
    Токмакчиев, може ти да си отидеш преди тях. Те на твоята възраст от вас взети заедно на 20,30,35,40,45 са в земята. А бяха умни деца. Деца на инженери, математици, юристи, лекари. Хората гледат всички сапунки да не мислят за проблемите си. Вие ако имате мая от живков и си сменихте по няколко жени, направили по много деца. Много семейства с едно дете са без деца. Та по кротко. Същите сте си, кой каквото иска да гледа, кои сте вие, да казвате, като не ви харесва, не гледайте, както много възпитани го правят и не обиждат другите. Като имате пари и ви бутат напред от живково време е за младите, но сте егоисти. Все на вас всичко трябва да ви се дава на всякъде по кабелки и с парите в германия и турция ходите да си присаждане очи и коси и се лекувате. Трябва да има предаване за вас, как си изкарвате парите, къде ходите и с кого се срещата със скрита шпионка. И ще ви лъснат заdниците като старата ми соц полупансион. Всеки да си гледа в собствената си паница, а свободата без пари е за хора в развлекателни неща, смеем се