Last news in Fakti

25 Март, 2024 12:15 463 1

Кевин Харт получи наградата "Марк Твен" за постижения в комедията

  • кевин харт-
  • награда-
  • марк твен-
  • комедия

Харт е успял да усъвършенства свой стил, съчетаващ миниатюрен ръст, изразителни черти на лицето и стендъп игра.

Кевин Харт получи наградата "Марк Твен" за постижения в комедията - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Комедийният актьор Кевин Харт, започнал кариерата си в клубове в родния си град Филаделфия беше отличен с наградата "Марк Твен" в Центъра за сценични изкуства "Кенеди" във Вашингтон в неделя вечер, съобщи АП, предаде БТА.

Наградата се връчва за постижения в областта на комедийното изкуство.

Харт, който е на 44 години, е успял да усъвършенства свой стил, съчетаващ миниатюрен ръст, изразителни черти на лицето и стендъп игра.

Дебютът на актьора в Холивуд е през 2002 с филма "Хартиени войници". Филмите с негово участие са донесли приходи от над 4,23 млрд. щатски долара.

Носителите на наградата "Марк Твен" получават бронзов бюст на писателя, а церемонията в тяхна чест често е с участие на предишни лауреати.

Сред комиците, получавали приза за заслуги в областта на хумора и културата, са Джордж Карлин, Упи Голдбърг, Карол Бърнет и др.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Умирам от смях

    1 0 Отговор
    Марк Твен се върти в гроба.