Last news in Fakti

26 Март, 2024 10:45 3 338 21

Ето колко ще спечели Халваджиян от финала на "Капките" в "Арена София"

  • маги халваджиян-
  • като две капки вода-
  • финал-
  • арена софия-
  • печалба

За първи път в историята на шоуто то ще се проведе в най-голямата зала у нас

Над половин милион лева, без да се броят рекламните приходи, ще спечели от финала на "Капките" Маги Халваджиян.

За първи път в историята на имитаторското предаване продуцентът реши да извади шоуто от малкото студио в Горубляне и да го премести в най-голямата зала у нас - "Арена София".

Големият финал на "Капките" е на 13 май, а билетите свършиха като топъл хляб веднага щом бяха пуснати в продажба, пише hotarena.net.

По груби сметки в залата ще има малко над 10 000 зрители. Най-евтините пропуски, които са далеч от сцената, бяха по 40 лв. Т.нар. хубави места, в близост до участници, жури и водещи, пък струваха 150 лв.

Средната цена на билет е 80 лв. Това значи, че само от билети Халваджиян е прибере внушителните 800 хил. лв.

Разбира се, пред продуцента има и немалко разходи. Най-сериозен от тях е наемът на най-голямото затворено съоръжение у нас. По неофициална информация, за да проведе финала в "Арена София", Халваджиян ще плати близо 100 хил. лв. В тази сума влиза наемът на залата, както и режийните - ток и вода. Обикновено цената за ползването на залата е доста по-малка, но в случая на "Капките" е завишена заради ползването на паркинг, както и отварянето на всички входове. Отделно Халваджиян ще плати и немалка сума за охрана и стюарди, които да помагат на зрителите да намерят местата си и да следят за безредици по време на шоуто.

За издигането на сцената, както и за монтирането на огромни монитори, на които зрителите да следят какво се случва, продуцентът също ще се бръкне, но всичко това няма да му излезе над 100 000 лв. Така чистата му печалба е над половин милион - нещо, с което малко могат да се похвалят.

На финала в превъплъщения ще влязат четирима най-добри от осемте участници. Останалите обаче също ще се качат на сцената, но вече не в състезателен характер. Продуцентите пък готвят и още няколко изненади.

В същото време пък вече върви черна борса за продажбата на билетите за финала. Както вече споменахме, ценните хартийки отдавна са изчерпани, а сега се продават в най-различни сайтове на двойна и дори тройна цена.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Провинциалист.

    15 12 Отговор
    Може прави го. Браво. Щом честно ги печели. Евала.
  • 2 Емиии

    10 3 Отговор
    Еми хубаво, време е да направи завод да помогне икономиката.
  • 3 Гаглей

    8 6 Отговор
    Нека и това е индустрия, парите трябва да се въртят.

    Коментиран от #8

  • 4 Не ме интересува

    29 2 Отговор
    Халваджиял колко ще печели от прост..ци гледащи тая боза!
  • 5 Росен Мошшеника

    9 1 Отговор
    Ще ме правят световно известен
  • 6 Сталин

    22 4 Отговор
    Долнопробни шоута ,а тези негодници даже не си струват и куршума,направо в урановите мини
  • 7 Пич

    11 15 Отговор
    Да е жив и здрав човека ! Работи - изкарва !
  • 8 Само питам

    16 2 Отговор

    До коментар #3 от "Гаглей":

    От кога услугите са индустрия ?

    Коментиран от #9, #14

  • 9 Сталин

    13 1 Отговор

    До коментар #8 от "Само питам":

    Услугите от всякакъв вид са основната индустрия в България
  • 10 майко мила

    25 2 Отговор
    ако ще да е 0,08 стотинки няма сила който да ме накара да отида да гледам безкрайната простотия и лигавенето на двамата клоуни дето за парите на арменците са разтворили бузи яко ,у нас всички такива формати са много лошо плагиатство от чужди телевизии само простотия блика безконтролно от ефирите на телевизията и къде са регулаторите? сега пък в арена софия !? за 80 лева ура,ура тия арменци май по скоро са първи братовчеди с евреите? то бива комерсиална лакомия има една приказка лакомо дупе и манастир яде ама после на митницата е лошо...
  • 11 Ко каза

    26 1 Отговор
    Това нещо за да го гледам на живо на мен трябва да ми платят.
  • 12 чупки в кръста

    11 0 Отговор
    като гледам нашите политици как са се надупили към козяк разбирам че ние си падаме само по услугите на тая територия

    ясно е че от услуги най много се печели даааа
  • 13 На тоя само

    14 4 Отговор
    Тодор живков щеше да го оправи тоя дългокос мазньок
  • 14 Гаглей

    8 3 Отговор

    До коментар #8 от "Само питам":

    Покрай такива мероприятия, печелят знаеш ли колко фирми, за декор, организация, охрана, даже самата зала арена София. И много други.

    Коментиран от #17

  • 15 5228

    15 4 Отговор
    Няма какво да го гледам. Постоянно бутат Зомбори напред. Канят певци, унижават ги с последните места в класацията. Пеенето не е важно, циркът е важен.
  • 16 Павел пенев

    15 2 Отговор
    Арменската мафия в лицето на Хампарцумян, Халваджиян,Бозаджиян,Хекимян, Бохосян,Бабикян и BTV- здраво печелят с българската просташка публика. Нормалните български граждани няма да са зрители на подобна халтура.
  • 17 Да де

    5 0 Отговор

    До коментар #14 от "Гаглей":

    Печелят, само че парите се въртят от един джоб в друг. Няма ли принадена стойност, това е кухата икономика. Та иначе казано, шараните хранят акулите.
  • 18 От Варна

    5 0 Отговор
    Не мога а повярвам, че някой ще даде и пет лева да гледа тази глупост! Докъде докараха младите хора в тази държава- на “халва и боза”. Немъчени пари за двамата хитри мушмороци-братя!
  • 19 гост

    4 1 Отговор
    арменците нали си имат държава,до кога ще ги търпим да ни се правят на палестинци и защо требва да ги правим богати за простотиите дето ни пробутват
  • 20 все оюе патриот

    4 1 Отговор
    арменците нали си имат държава,до кога ще ги търпим да ни се правят на палестинци утре и пенсии ще поискат да и гласуват парламента за го принос в опростачването на бг населението
  • 21 все още патриот

    4 1 Отговор
    арменците нали си имат държава,до кога ще ги търпим да ни се правят на палестинци утре и пенсии ще поискат да и гласуват парламента за го принос в опростачването на бг населението