Last news in Fakti

27 Март, 2024 07:52 2 334 10

Сладкарката Стефани си изпусна нервите в Hell's Kitchen

  • хелс китчън-
  • hell's kitchen-
  • стефани

Заради поредно спречкване с Михаела

Конфликтът между темпераментната сладкарка Стефани и новобранката в отбора на Червените Михаела достигна критична точка в епизода на Hell’s Kitchen. Разпаленият спор изкара извън равновесие Стефани и тя изпусна нервите си, като дори си позволи да нанесе щети в спалнята на женския отбор. Това беше поредно спречкване между двете дами, а все по-разгорещяващата се вражда продължава да носи негативи както за целия им отбор, така и за всяка една от тях поотделно.

Денят за кулинарите от двата отбора започна на колела, а подвижните Кухни на Ада се озоваха в село Подгумер, където ги очакваха народни танци, шопски традиции и голяма порция готвене. Битката за спалните обаче се оказа неравна и след редица комуникационни и кулинарни проблеми, Червените дяволи отново се озоваха в позната за тях ситуация - в Бункера на Ада, пише dariknews.bg.

Победата на Сините им даде възможност да се изправят срещу Златните, които се разделиха с две от своите звезди в две поредни седмици. Задачата пред отборите бе да сглобят оригинално тристепенно меню, което да впечатли шеф Ангелов. Липсата на диалог и работа в екип при Сините пролича за пореден път и така Златните завоюваха първа победа от две седмици насам. Ключовата точка за своя отбор отбеляза Калки след впечатляващата си десертна презентация, която остави без думи всички намиращи се в близост кулинари. Топ готвачите Сарамандов и Георги пък поеха отговорност за загубата на мъжете и облякоха първите оранжеви престилки за седмицата.

Гост в подкаста “Кухнята след Ада” е един от героите на златния отбор - командосът Пеньо Гатевски - Гатьо. Пред водещия Станислав Иванов той ще разкаже защо смята, че той ще е следващият победител в Hell’s Kitchen и как с шеф Ангелов се разбират само с поглед.

Днес най-горещото кулинарно шоу в България продължава с още драма, готвене на най-високо ниво и щипка любов. Коя ще е новата мишена на Михаела? Кои участници ще облекат следващите оранжеви престилки и как ще продължат да се развиват отношенията между Димитър и Симона? Всичко това ще разберете в новия епизод на Hell’s Kitchen в сряда, 27 март, от 20:00 ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шири

    9 0 Отговор
    Голям и зелен празъ.
  • 2 Перо

    25 3 Отговор
    Това супер кичозно шоу с водещия ненормалник от строителни войски, който крещи и хвърля храна като изоглавен шизофреник, трябва да бъде незабавно преустановено! Простотията не вдига рейтинга и не набира зрителски интерес! Лудостта и простотията се борят за надмощия в раздвоената личност на водещия унтерменш!

    Коментиран от #4

  • 3 456

    11 2 Отговор
    Що за маз0хост трябва да си за да участваш в това предаване? Някакъв псих@р постоянно да ти крещи, мята прибори и да обижда. И в Германия има подобно предаване, но държанието е коренно различно. Само рекламата му, като видях и се хванах за главата и се чудя кой допуска тази пр0ст0тии.
  • 4 Бегай легай бе

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Перо":

    Тия поне са смешни, не като оня Храчков плачевни! И ти за 100000 ще мъркаш като коте там!

    Коментиран от #7

  • 5 Габи

    14 1 Отговор
    Такива просташки скандали няма и в най-долнопробната кръчма,няма ги и в никоя от така наречените римски махали. Какъвто учителя такива и учиниците. Няма ли СЕМ да спре това варварско предаване?
  • 6 Готвача Пилиту Винету

    10 1 Отговор
    Тая е сладкарка колкото аз съм астронавт.На всичко отгоре е агресивна и истеричка. Интелекта и няма да коментирам. Ако така ми се държи в моя кухня, на секундата отлита с триста..
  • 7 456

    7 3 Отговор

    До коментар #4 от "Бегай легай бе":

    Четох, че от едно такова предаване/подобно/ много ресторанти след като са участвали в него са фалирали. Това предаване не е забавление. От него колкото и да е добър готвача, реномето му отива надолу. Докато в Германия в тези състезания готвачи те показват компетентност и професионализъм.
  • 8 Истина

    10 0 Отговор
    Тази Стефани имаше участия в готварската каламбура на Ути по БНТ. Поредно доказателство, че ако не ставаш за нищо друго учиш в Манджата. На кастинга Ангелов ги е избирал не по готварски умения, а по просташко поведение и нисък интелект.

    Коментиран от #9

  • 9 456

    5 3 Отговор

    До коментар #8 от "Истина":

    То пък Ангелов с г0лям интелект. Псих0.
  • 10 Същата тая

    5 0 Отговор
    Правеше напразни напъни и в шеф черпак да се представи като майсторка. Някой от журито я попита с какво се занимава. "Мятъм съ". Тогава стана ясно, че е участвала в клипа на Мара и дриско ...."покажи на тия хора кък съ мяташ, към гу....."