Last news in Fakti

27 Март, 2024 10:58 1 498 4

Нагласен ли е финалът на "Един за друг"?

  • един за друг-
  • нагласено-
  • нагласен финал-
  • финал-
  • победител

Зрителите на романтичното шоу смятат, че победителят е предопределен

Участници и зрители на "Един за друг" са толкова ядосани на продуцентите на романтичното шоу, че все повече подозират, че то е нагласено и работи по предварителен сценарий. Последното решение на продукцията изненада всички и със сигурност ще бъде пагубно за живота на участници, както и за рейтинга на предаването.

Екипът на шоуто по всякакъв начин бута една от двойките към финала, въпреки незадоволителното им представяне и това, че не са от най-любимите двойки във вилата на любовта, както на другите участници, така и на самите зрители. Става въпрос за Ивана и Ивайло, които отпаднаха от състезанието по редовните правила, но без обяснение от продукцията решиха да ги оставят, което не е честно спрямо останалите и най-вече спрямо тези, които вече отпаднаха и се сбогуваха с участието си в предаването.

Двойките единодушно се обърнаха срещу тях, така беше и с напусналите вече Христина и Ивайло, който лазеше по нервите на всички без изключение.

Играта, която им бе възложена, даде възможност на всички влюбени да отговарят на въпроси, свързани с останалите участници. Това донесе със себе си редица провокации, които предизвикаха скандали, тежки думи и напрежение между състезателите. Най-засегнати от отговорите се оказаха футболистът Ивайло и неговата половинка Ивана, които бяха определени като двойката, която не трябва да бъде модел на подражание, а държанието на Ивайло спрямо неговата любима бе осъдено от всички останали. След този смазващ вот срещу себе си бяха елиминирани първи и получиха директен билет към телевизора, където се изправиха срещу симпатичните Денис и Дарина от Мадан.

"Ивана и Ивайло не трябва да останат тук, защото това е предаване „Един за друг“, а ние смятаме, че те не са един за друг. Ивана си тръгва само заради Ивайло", гласяха коментарите на останалите двойки.

Само на косъм от отпадането, Ивайло и Ивана получиха подарък от съдбата и възможност да продължат своето пребиваване във Вилата на любовта.

"От този момент губите правото си да участвате в каквито и да е игри. Нямате право да печелите пари и да гласувате на елиминации. Единственото ви право е да живеете с останалите. Докога и защо ще разберете", съобщи им Емо Чолаков, който е водещ на шоуто.

"В къщата си имаме призраци и е интересно оттук нататък каква ще е тяхната роля сред нас", коментираха част от останалите двойки.

Останалите двойки не харесват Ивана и Ивайло и по още една причина, а именно участието им в "Сървайвър". Те смятат, че нямат право да участват в това риалити и често го изтъкват като причина.

Въпреки, че масово участниците не харесват Ивайло, стана им мъчно за Ивана. На финала Ивайло заяви, че ще опита да разбере на какво се дължи това отношение към тях, ще се опита да ги разбере и да се извини. Обеща също на половинката си да стане по-добър и да го покаже на останалите, предаде show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофил

    11 1 Отговор
    Няма риалити, което да не е нагласено. Обикновено победителят си плаща
    на продуцентите предварително. Наградите са измама.
  • 2 Всички тв формати са нагласени

    10 0 Отговор
    Не само този
    Като се почне от сделка или не стани богат ергенът
    И се свърши с игри на волята един за друг и всчко подобно
  • 3 Това са победителите !

    6 1 Отговор
    И да всичко е нагласено нещо подобно на “съдби на кръстопът “ всяко едно предаване не само е нагласено ,но има и сценарий с реплики
  • 4 Магдалена печели ергенът

    5 0 Отговор
    Те са били гаджета преди предаването ! И това “шоу” е като всички по сценарий