Last news in Fakti

14 Април, 2024 07:56 2 375 5

Дисквалифицираха Галена в „Един за друг“ заради нарушение на правилата

  • един за друг

Задачата пред дамите не беше никак лесна

Индивидуалното женско изпитание в “Един за друг” донесе със себе си много адреналин, сълзи, хъс за победа и една изненадваща за всички дисквалификация. Вечно усмихнатата Галена от Генерал Тошево наруши правилата на екстремното предизвикателство няколко пъти и получи служебна загуба за нея и нейния съпруг Петър, който бе направил един от най-високите залози за играта, пише dariknews.bg.

Задачата пред дамите не беше никак лесна. Те трябваше да влязат в ролята на професионални сапьори, минавайки през пет степени на трудност с разнообразни представители на животинския свят. Всяка следваща кутия съдържаше комбинация от цифри, които сформираха важна дата в живота на отделните двойки и служеха за код, който да освободи техните кавалери от тиктакащата опасност.

Най-успешно с предизвикателството се справиха двойките на магазинерите Йоана и Румен, инфлуенсърката София и съпруга ѝ Тихомир, юристите Йордан и Елизабет, брокера Светослав и любимата ми Сияна, органите на реда във Вилата на Любовта Маргарита и Кристиян и забавните перничани Михаела и Венцислав. Играта обаче се оказа твърде голямо предизвикателство за съквартирантките Петя и Дарина, които доброволно се отказаха от участие, а слънчевата Галена изгуби право на участие, заради нарушение на правилата.

Днес в най-романтичното риалити в ефира предстои изпитанието за двойки. Победата за Дарина и Денис е задължителна, а оръжията на любовта отново ще бъдат в сръчните ръце на жените. Гледайте “Един за друг” 5 в неделя, 14 април, от 20:00 ч. по NOVA.

Източник: dariknews.bg


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    9 1 Отговор
    за да Успееш в Животът ви трябва Вуйчо Владика и джапанки с Връзки
  • 2 Тв критик

    16 0 Отговор
    Това не го гледам в него нищо романтично не виждам. А само някави как правят нещо безсмислено за да докопат пари.
  • 3 Гуньо Простиа

    12 0 Отговор
    Защо да го гледам като така хубаво го разказвате?
  • 4 127

    8 1 Отговор
    едно време беше галина сега галена но най харесвам тия с мъжкото презиме направо да повърнеш като от всички предавания по купените телевизии
  • 5 ///

    0 0 Отговор
    Петър е мечта за много момичета. Уравновесен, спокоен, късметлийка е жена му, а майката на Петър, едва ли, много сълзи излишни, това е слабост за мен, с такъв мъж като Петър, сълзите според мен са излишни. Бъдете здрави и щастливи и дай боже за щадтие 7 деца. Щастието е в децата, а не в сълзите и парите. Парите четейки си ги има Петърчо. Прост човек съм, но твърде много живял и минал през всичко, отрицателни стойности в България.