Last news in Fakti

28 Март, 2024 11:16 1 345 9

Изневерила ли е Жизел Бюндхен на Том Брейди?

  • жизел бюндхен-
  • том брейди-
  • изневяра-
  • слухове

Супермоделът отрече слуховете за изневяра

Изневерила ли е Жизел Бюндхен на Том Брейди? - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Жизел Бюндхен отрече слуховете, че е изневерила на Том Брейди.

Супермоделът отхвърли спекулациите, че е започнала връзка с треньора си преди да се разведе официално с бившия си мъж, съобщава изданието Page Six, предаде dir.bg.

"Не за първи път ставаме свидетели как жени биват обвинявани в изневяра, щом са решили да се махнат от нездравословна връзка", сподели 43-годишната жена в скорошно интервю. "Никой не знае на 100% какво се случва между двама души", допълни.

Бюндхен и нейният треньор по джиу-джицу, Хоаким Валенте, се запознали през декември 2021 г., но според Page Six те започнали да се срещат едва през 2023 г. През изминалата година дори обявиха официално връзката си, като заявиха, че са "много влюбени един в друг".

Разбира се, не е тайна за никого, че преди да се обвържат сериозно, са били приятели. И то доста близки. "За първи път се срещам с човек, който първо е бил мой приятел", призна в интервю Жизел.

Това тяхно близко познанство обаче не се е понравило на Брейди, според когото "те били заедно много преди 2023-та." "Том и Хоаким със сигурност не се харесват. Треньорът все пак е около децата му, но Брейди трябва да направи компромис и да го опознае", коментират близки до вече разбитото семейство.

Бюндхен и Брейди имат две общи деца. Отделно бившият професионален спортист има и син, който е от бившата му Бриджит Мойнахан.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дааа

    3 6 Отговор
    Сигурно, красива жена, не е само за един мъж.

    Коментиран от #3, #7, #8, #9

  • 2 Ироничен

    1 4 Отговор
    На кого му пука.....
  • 3 Даа

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Дааа":

    Висок кон с конско лице.
  • 4 Празко

    1 4 Отговор
    Покрай самолета с фенките и бившия ѝ съпруг с Бен Афлек, може и тя да си е направила фенклуб.
  • 5 Мдааа

    2 5 Отговор
    Докато е тренирала хватки по джиу-джицу с тренерчето няколко пъти без да иска му е падала на дикуту, но от 100 - 200 пъти не се брои, както и че после му го е цункала дикуту да му мине и да не го боли мдааа

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Стар комсомолец

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дааа":

    Кучките са жени, които попадат в собственият си капан. Колкото и да им харесва 1 мъж, с който влизат във връзка те се опитват да го подчиняват. Ако успеят, отначало усещат доволство, но постепенно започват да спират да го уважават и НЕ го виждат като предишният човек. Тогава започва подготовката им. Кучките НЕ обичат да се усещат кучки дори пред себе си и за това започват да фабрикуват аргументи, че мъжът който са обичали, всъщност за нищо не става, а те видиш ли имат нужда от "истински мъж, който да ги обича, уважава и да им обръща внимание". След това започват злепоставяне пред приятели/ки, колеги, роднини и т.н., за да се знае, че кучката НЕ Е кучка, НО има правото да е кучка! После тя скача на следващия клон, без да изпитва никаква вина и разкаяние. Когато/като бъде разкрита или хваната, тя осъзнато прехвърля вината върху жертвата. Мъжете, попадали в тази ситуация знаят, че 1 жена никога НЕ СЕ разкайва за предателството си, защото тя се е изтъргувала и разиграла ситуацията още преди да стъпи в нея! Със следващия - пак така и тя пак е нещастна, защото жена-кучка НЕ уважава мъж, който НЕ я контролира, независимо какво говори пред другите за него. Жените-кучки си остават и вечно НЕзадоволени, защото много внимават да НЕ "изгорят" т.е. да им хареса. Обаче на финала в 90% от случаите стават на пепел, защото попадат на някой, който им разказва играта, а играта я е започнала кучката! Останалите % като станат на 40+ завършват като всички други кучки: куцайки б
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 правоверен коментатор

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дааа":

    Ти вярваш ли на писанията на американският вариант на в. уикенд , известно като пейдж сикс, което по неясни причини се цитира и от дираджиите и тук? От жълтурковци , ти какво очакваш? Как никой до сега не е видял нито една снимка на двамата прелюбодейци заедно , като има стотици папараци , които само това дебнат? Пък и има ли някой да вярва , че жена притежаваща 500 млн.долара , движеща се в средите на шоубизнеса , ще се хване с човек чието най-голямо постижение в живота е школа по бразилско джиуджицу? Ако е станало ще е да натрие носа на бившия си , който откакто се разведоха само пили и май не може да я прежали. Такава връзка няма никакъв шанс понеже тя има да подържа имидж граден повече от 25 години , а зад гърба й има многомилионен бизнес.