Last news in Fakti

29 Март, 2024 04:41 2 742 8

Шеф Ангелов взе шокиращо решение за Никол в Hell’s Kitchen

  • виктор ангелов-
  • hell’s kitchen

Той не бе готов да се раздели с талантливата кулинарка и й даде втори шанс

Шеф Ангелов взе шокиращо решение за Никол в Hell’s Kitchen - 1
Снимка: NOVA

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата кулинарка Никол, предаде dariknews.bg. Решението му тя да бъде участникът, който има шанс да си тръгне от Кухнята на Ада, шокира всички готвачи. Шеф Ангелов обаче не беше готов да се раздели с нея и поздрави двата отбора за първата успешно завършена вечерна резервация.

Въпреки успеха на Червените и Сините, изцяло мъжкият отбор успя по-бързо да издаде поръчките си под лидерството на бившия футболист Славейко. Никол беше лидер на червената кухня и след неуспеха срещу Сините, тя трябваше да посочи още двама от съотборниците си, които да бъдат номинирани за изгонване.

Тя избра новобранката в кухнята - брокерката Симона и опитната кулинарка Михаела.

Следващата седмица в Кухнята на Ада ще има извънредна ситуация. В центъра на всичко ще се окажат футболният запалянко Нинов и любимият на Симона - Димитър. Звездите пък ще се впуснат в забавна игра, в която на сляпо ще трябва да познават какво има в кутии, пълни с изненади. Страхът от неизвестно ще изправи час то тях на нокти и ще доведе до много забавни моменти с Изи, Гатьо, Бони и останалите звезди.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    18 1 Отговор
    БЕЗПОЛЕЗНИЦИ.....господа и дами,какво да ги правим що вече са се пръкнали на тоя свят....очаквам ШОКИРАЩИТЕ ви предложения какво да правим с такива като готвача и подобните му....
  • 2 Вълканов

    12 1 Отговор
    Каква е възпитателната цел на това "шоу" - да унижаваме неудобния ли?
  • 3 Няма ли

    12 1 Отговор
    Един човек с достойнство в това шоу.Само плужек може да позволи на някакъв готвач да го унижава пред цяла България.Аз на секундата бих му залепил една чиния с ядене на надменното лице.Възмутен съм!
  • 4 По мое време

    9 1 Отговор
    Тези с най ниски дипломи отиваха да учат в ,,Обществено хранене" или в ,,Озеленяване".Как стана така,че сега ги дават по телевизиите като ,,шефове",а не готвачи,позволено им е да унижават други-сигурно с доста по-голям капацитет от тях.Не мога да си го обясня.
  • 5 Есрах Стругаро

    4 0 Отговор
    БЕЗДЕЛНИЦИ

    Коментиран от #6

  • 6 Турция

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Есрах Стругаро":

    Като сме безделници да не сме без празници
  • 7 Анонимен

    0 0 Отговор
    Кашавар
  • 8 баста,

    2 2 Отговор
    Не гледам такива простотии.Храната трябва да се приготвя с доброта и любов за да е полезна.Крещене, унижения,подли отношения=отрова.