Last news in Fakti

12 Април, 2024 06:05 1 973 8

Краят на една мечта: Шеф Ангелов изгони Георги Божков от Hell’s Kitchen

  • георги божков-
  • кухнята на ада-
  • виктор ангелов

Той получи шанс да води Сините по време на вечерната резервация, но последва пълен провал

Мениджърът на ресторанти Георги Божков от Варна се сбогува с мечтата за победа в най-горещото кулинарно риалити Hell’s Kitchen, предаде dariknews.bg. Той получи шанс да води Сините по време на вечерната резервация, но лавина от грешки доведе до нов крах в техния лагер, нито една издадена поръчка и поредна куртка на стената на плача в Кухнята на Ада.

Денят за възпитаниците на шеф Виктор Ангелов започна с първата битка на десертите този сезон. Всеки от тях трябваше да вплете своя почерк в десерт, който е изтеглил предварително. Това бе и първият двубой на харизматичния Чоткин срещу бившите му съотборници. По-добре със задачата се справиха Сините, като интерпретацията на класически тулумбички на младия Станислав изпъкна сред останалите десерти. Въпреки това Чоткин получи редица похвали за изпълнението си и остави страхотни впечатления у своите нови колеги.

Предизвикателството на Шефа даде възможност на състезателите да приготви авторски амюз буш, който шеф Ангелов да оцени на сляпо. Най-добрите предложения дойдоха от хоби готвачката Царина и кулинарния мениджър Георги. Освен похвалите, те получиха и възможността да водят кухните на своите отбори по време на вечерната резервация.

Вечерта за Червените беше повече от перфектна. Новото попълнение в лицето на Чоткин и лидерските умения на Царина спомогнаха за добра организация, качествена комуникация и пълен набор от издадени поръчки. В същото време грешките в синята кухня продължаваха да изникват от всички страни, станции и готвачи. Напрежението при Георги оказа влияние и той трябваше да предаде лидерското място на амбициозния Славейко. Той обаче също не съумя да въдвори ред при Сините, оставяйки гладни всички техни гости за пореден път. Това коства още една куртка за отбора в разгара на състезанието.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опростачен

    5 6 Отговор
    Ма дреме ми на големият К. Някой гледа ли ги тези баталии.
  • 2 Шнурило Местач

    11 5 Отговор
    А кой ще изгони шеф Ангелов?

    Коментиран от #8

  • 3 Никой

    8 4 Отговор
    Шефа да си събира партакешите,тиганите ,сценаристите и всичко около това тъпо предаване , и да се самоизгонят.Това ще е най- обективното изгонване досега. А колкото до участниците с големите претенции, ами толкова жалки некадърници на едно място,не бяха събирани в предните сезони взети заедно.
  • 4 Раде

    7 3 Отговор
    Има много гладни хора по света, а в предавания като тези се изхвърлят храни с килограмите.

    Коментиран от #6

  • 5 Перо

    5 5 Отговор
    Това предаване на готвача на цигани и помаци от строителни войски Виктор Ангелов трябва веднага да се спре! Тоя избива казармени комплекси, крещи като изоглавен, носи кубинки, хвърля храна и съдове, обижда хората и се държи като примат! Къде е СЕМ и защо няма регулация за преотдаването под наем на национален ефир на случайници с най-кичозни изпълнения и най-тъпо съдържание!
  • 6 Краде

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Раде":

    То и много мултимилиардери има по света, гледам и те не хранят световните мързели–гладните........... Ангелов ли да ги храни и тях??
  • 7 Перо

    4 2 Отговор
    Тъпака Ангелов защо не копира Хелс Китчен на Гордън Рамзи 1:1 и да си плати, ако е нужно за авторски права, а не да измисля с неговия мозък на пиле такава простотия, да избива комплекси, пълен кич с приматски изпълнения? Или това е част от соросистката програма за затъпяване на населението.
  • 8 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Шнурило Местач":

    ми иди и го изгони бе путинопитек 🤣🤣🤣