Last news in Fakti

29 Март, 2024 15:28 1 042 6

Бивша на 50 Cent го обвини в изнасилване и посегателство

  • бивше гадже-
  • бивша-
  • майка-
  • изнасилване-
  • сексуално насилие-
  • насилие

Обвиненията идват, след като рапърът поиска да получи пълно попечителство над сина им

Бивша на 50 Cent го обвини в изнасилване и посегателство - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бившата партньорка на рапъра 50 Cent - Дафни Джой го обвинява в изнасилване и физическо посегателство, след като той подаде документи в съда, за да се опита да получи еднолично попечителство над сина им.

Само преди дни името на Джой беше замесено и в делото за секс трафик срещу Шон "Диди" Комбс, известен като Пъф Деди или Пи Диди.

„Нека поставим истинския фокус върху твоите зли действия - да ме изнасилваш и да ме малтретираш физически“, написа тя в Instagram. „Ти вече не си мой потисник и моят Бог ще се справи с теб от този момент нататък“, добави тя.

37-годишната моделка от сайта за възрастни OnlyFans каза, че 50 Cent може само да "сее лудост и хаос в живота на хората". Джой също критикува уменията на музиканта да изпълнява задълженията си в съвместно попечителство, твърдейки, че е виждал сина им само „10 пъти за 2 години“, пише "Телеграф".

В изявление до Page Six 50 Cent каза: „Смущаващите твърдения в клетвените пледоарии, подадени наскоро в съдебно дело, свързано с Дафни Джой, майката на моето 12-годишно дете, ме накараха да предприема всички необходими правни действия, за да защитя сина си“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Андрей тъпото

    9 0 Отговор
    Обичам ковRите, но мразя номерата им...
  • 3 Гост

    9 0 Отговор
    Хахаха, да ви се.Ра и на демокрацията
  • 4 Някой

    5 1 Отговор
    От сайт за възрастни. Тази порно актриса ли е? И била изнасилена. Сигурно и във филмите дето е снимала. Да се бе оплаквала тогава.
    Бих въвел правилото, че прави ли някой доброволно секс, не може да претендира за преден такъв със същият човек, че е изнасилване. А те, била изнасилена преди 50+ години преди да се омъжи за него - това реален пример.
  • 5 митутурутки

    5 1 Отговор
    Дадоха страшно "законно" оръжие за рекет и изнудване в ръцете на митyтypутките.
    Целта на "демократите" разбира се е да " събудят" и унищожат истинската мъжественост и да докарат мъжете до там, че да не искат интимни връзки с жени под заплахата от изнудване, съд, присъди! В същото време за хетеросексуалните мъже нямат никаква законова защита от такъв рекет и изнудване!

    Коментиран от #6

  • 6 И аз това казвам

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "митутурутки":

    Патараните да не се радват, защото когато обезличат мъжете, тогава ще зацепят какво ги чака. "Волът рие, на гърба му пада". Баба ви на почти 70.