Last news in Fakti

30 Март, 2024 17:41 26 223 14

Брад Пит се отказа от споделено попечителство над децата му с Анджелина Джоли

  • брад пит-
  • попечителство-
  • анджелина джоли-
  • семейство-
  • развод-
  • деца

Тежкият развод между двойката най-накрая върви към финализиране

Брад Пит се отказа от споделено попечителство над децата му с Анджелина Джоли - 1
Снимка: Shutterstock

Дългогодишната горчива бракоразводна битка между Брад Пит и Анджелина Джоли най-накрая е към края си. Според съобщенията актьорът се е отказал от искането си за споделено попечителство над децата, които има с бившата си.

Източник съобщи пред DailyMail.com, че двойката, която е въвлечена в неприятна съдебна разправия, откакто се раздели през 2016 г., в момента води преговори и най-накрая се приближава към финалната права в епичната си съдебна битка, чийто край се очаква да настъпи до лятото.

Въпреки че 60-годишният Брад първоначално се стремеше към споразумение 50/50, отнасящо се до шестте им деца, сега вътрешен източник разкри, че той вече не оспорва този въпрос. Това означава, че 48-годишната Анджелина ще запази основното попечителство над децата, а той ще има право да ги посещава.

Един от факторите за това решение е, че голяма част от тяхното потомство е навършило пълнолетие - само 17-годишната Шайло и 15-годишните Нокс и Вивиен все още нямат навършени 18 години. Това за Шайло ще се случи през май.

Смята се, че по-големите деца - 22-годишният Мадокс, 20-годишният Пакс и 19-годишната Захара - са в трудни отношения с Брад, и като възрастни, в очите на закона, вече не са обхванати от никакви споразумения за попечителство.

Твърди се, че осиновеният син Пакс не е разговарял с Брад Пит от бурната кавга в частния самолет, която сложи край на брака на Пит и Джоли, и се твърди, че вече дори не смята Брад за свой родител.

През 2020 г. в личния си профил в Instagram Пакс нарече Брад "задник от световна класа" и "подъл човек, който кара четирите му най-малки деца да треперят от страх". В язвителния пост, споделен в Деня на бащата, той добави: "Ти отново и отново доказваш, че си ужасен и презрян човек. Никога няма да разбереш вредата, която си нанесъл на семейството ми, защото не си способен да го направиш."

Освен това, Захара вече се представя като Захара Джоли, а не Захара Джоли Пит, както е законното ѝ име.

Източник описва случващото се между Брад и децата като "родителско отчуждение по учебник" и твърди, че намерението на Анджелина от самото начало е било да проточи развода, докато те навършат 18 години

Приятелите на Анджелина Джоли обаче настояват: "Брад няма кого да обвинява, освен себе си. Всичко, което Анджелина иска, е да излекува семейството им и да продължи напред."

Разделената двойка не е коментирала официално информацията.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аман

    128 16 Отговор
    Деца, деца, Брад Пит е нещо, което вие никога няма да бъдете. А бившата му е изперкала колкото си иска. Всички знаем как една жена може да настрои децата си срещу всеки, особено към бащата.

    Коментиран от #7

  • 2 !!!

    89 15 Отговор
    Тая ненормална излезе голяма г.а.д!

    Коментиран от #5

  • 3 Име

    24 46 Отговор
    Обикновено майката дава всичко за децата, и те го усещат.

    Коментиран от #4, #11

  • 4 Да, ако е

    52 7 Отговор

    До коментар #3 от "Име":

    Нормална! Но такива има вече рядко!
  • 5 Баболюб Гaлски

    48 12 Отговор

    До коментар #2 от "!!!":

    Предлагам по примера на Пакс да наречем Анджелина "мурволяк от световна класа"
  • 6 1234

    73 5 Отговор
    Не стига, че изкара малкото цигане от гетото, ми за капак чавето го обижда в социалните мрежи. Трепане му е малко.
  • 7 Ъъъъъ

    17 40 Отговор

    До коментар #1 от "Аман":

    И какво нещо е Брат Пит, което ние никога няма да бъдем? И с какво е повече от нормален мъж, който си гледа децата, радва се на внуци и не се забърква в скандали? Точно, щото се е помислил за велик "кой съм аз, кои сте вие" ще му пати дъртата кратуна.
  • 8 ами,

    53 2 Отговор
    Следващата стъпка на 22-годишният Мадокс, 20-годишният Пакс и 19-годишната Захара трябва е да се откажат от наследството на Брад Пит.защото така постъпват почтенните хора.Колкото до Шайло,Вивиан и Нокс те са му биологични деца и като навършат пълнолетие сами ще решат дали да контактуват с баща си и никой не може да им повлияе.За Шайло вече пише,че иска да се премести да живее при него.И това е добре защото не са живели заедно от дълго време и е хубаво за да прецени как стоят нещата.Иначе кой прав, кой крив между Анжелина и Брад само те единствено си знаят-всеки със своята истина.

    Коментиран от #13

  • 9 Александра Василева Георгиева

    1 2 Отговор
    Трябва да оважавате семействата си а не да ги сравнявате с чуждите хора а да се обичате като едно добро семейство и без разводи ли т.н.Чао.

    Коментиран от #14

  • 10 Отец Нафърфорий

    3 1 Отговор
    На драго сърце бих нафирфорил тази палавница , пардон - изповядал .

    Коментиран от #12

  • 11 Така е по принцип.

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Име":

    Аз съм жена и зная отлично това. Но конкретно в случая, не съм на 100% убедена, че в тази история Брад е единственият виновник! Всезнайката Джоли, питам се, КАК поне с един от съпрузите си не успя да има успешен брак. Тази жена има навика да си пъха гагата дори на места, на които гагата й НЯМА никаква работа!!! Нищо незнаещите й мнения по политически проблеми от световна величина, са абсолютно идиотски и откачени! Крайно време е тази жена, набедена като добра актриса от скъпоплатените си PR-и, да спре с намесата си в обществения живот, в световния обществен живот. Хайде, да не зачесвам и темата с мнимата й и временна хомо ориентация на младини, вероятно с идея да бъде още по-интересна и забавна. Нейната "голяма кариера" е един кьор фишек!!! Има поне 20 актриси, чието ниво Джоли не би могла да достигне и за 10 живота!!! Освен тегави екшън роли, в НИЩО друго няма талант. А и там талантът й е съмнителен поради видимото с просто око противоречие между физически силната роля на персонажа и мършавата до болнавост фигура на Джоли. Ей, това е една от актрисите, които НЕ понасям грам дори! И нека все пак, ако ще плюе по Брад, да докаже обвиненията си! Нека поне един известен свидетел излезе и каже публично какво е видял лично в Брад, заради което трябва да понася публично тези обвинения на Джоли!!!
  • 12 Тази НЕ става за нафърфорване.

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Отец Нафърфорий":

    Само за изповядване.
  • 13 Абсолютно си прав!!!

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "ами,":

    Крайно време е отказалите се от фамилията Брад, ДОСТОЙНО ДА СЕ ОТКАЖАТ и от авоарите Брад!!! Иначе са само едни добри духивни копия на майка си!!! Нека Брад се откаже официално от тях!!! Да видим ДАЛИ въпросните му рожби, ще се юрнат да го съдят! Те тогава тези "дечица" ще лъснат в целия си блясък.
  • 14 Саше, Саше!

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Александра Василева Георгиева":

    Много си трудна за разбиране! Сложна и заплетена мисъл имаш. Не ми стана ясно кой какво къде и защо!