Last news in Fakti

31 Март, 2024 16:27 2 499 9

Лизо приключи музикалната си кариера заради обвиненията срещу нея

  • лизо-
  • певица-
  • край на кариерата-
  • кариера-
  • музика

Преди месеци певицата бе обвинена за това, че е създала "токсична работна атмосфера" за танцьорките си

Лизо приключи музикалната си кариера заради обвиненията срещу нея - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американската певица Лизо, която от няколко месеца е обвинявана в тормоз от бивши танцьорки от екипа ѝ, обяви с публикация в Инстаграм, че "напуска" заради "лъжите", изричани срещу нея, но не поясни какво смята да направи след това, съобщиха АФП и Би Би Си.

"Изморих се от това да приемам как всеки в живота ми и в интернет ме дърпа в калта", написа 35-годишната афроамериканка, чието истинско име е Мелиса Вивиан Джеферсън.

"Напускам", написа тя в публикацията, в която не уточнява откъде се оттегля – от музикалната индустрия, от социалните медии или другаде, но се предполага, че става въпрос за музикалната ѝ кариера.

Лизо, която е обожавана от почитателите си заради това, че подкрепя хората с наднормено тегло, бе обвинена в тормоз и дискриминация от бивши танцьори от екипа ѝ, които внесоха миналата година колективна жалба в съда срещу нея.

В четвъртък певицата се изяви на събитие от предизборната кампания на президента на САЩ Джо Байдън в Ню Йорк. Адвокат на вносителите на жалбата критикува Демократическата партия на САЩ за поканата към певицата да участва в събитието за набиране на средства за кампанията на Байдън, съобщи "НюзНейшън".

"Всичко, което искам да правя, е музика и да карам хората да се чувстват щастливи, написа в петък Лизо. Но започвам да вярвам, че светът не ме иска", добави тя в публикацията в социалната мрежа. Певицата допълни, че постоянно се изправя срещу лъжи и подигравки за външния си вид.

По-рано този месец в друга публикация в Инстаграм певицата съобщи, че работи "по най-добрата си музика" и "няма търпение" да я издаде. "Почти готова съм отново да съм нормален човек...да обичам и да вярвам на хората", добави тя.

Гласовитата певица и музикант е родена в Детройт и израснала в Хюстън. Тя стана известна през 2019 г. със соул и рап изпълнения. Миналата година Лизо бе удостоена с награда "Грами" за най-добър запис на годината за песента си About Damn Time, припомня БТА.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    27 0 Отговор
    Бай, бай, няма да ми липсваш...
  • 3 ХааахХаааа

    32 0 Отговор
    Американската мечта...-в една снимка....
  • 4 Сталин

    29 1 Отговор
    Днес само тая американска торба с л@йна ни липсваше
  • 5 Механик

    21 1 Отговор
    Какъв трябва да си, да си фен на тия НЕЩА? Казвам НЕЩА, щото това тия са много далеко от понятието ЧОВЕК, а дори и ЖИВОТНО.
    Представям си какви ГМО-бройлери са им фенове. Промити мозъци, синтетични тела и никакъв вкус.
  • 6 Да,да

    17 1 Отговор
    И в Странджа няма такива свинки!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 дядо поп

    11 1 Отговор
    Тези , трите кайми , сигурно са над половин тон!
  • 9 $pyмен $мрадеф

    1 2 Отговор
    ех тая и страпонче 😊