Last news in Fakti

1 Април, 2024 10:16 3 456 4

Сара Драгулева се разплака в ефир заради баща си

  • сара драгулева-
  • папи ханс-
  • търси се-
  • емоционална-
  • баща

Гаджето на Папи Ханс беше гост в "Търси се"

Папи Ханс и тъстът му Сергей Драгулев са в прекрасни отношения. Това стана ясно в неделния епизод на предаването "Търси се" по bTV. Там главен герой бе актрисата Сара Драгулева, която е в сериозна връзка с певеца и поет Константин Трендафилов. Сара призна, че е изключително емоционална и това си пролича, тъй като сълзите ѝ не спряха да текат по време на цялото предаване. Силно беше включването на татко ѝ, който очевидно се кефи на Папи.

"Гордея се с всичките ѝ постижения. Доста буйна беше, винаги със собствено мнение - боядисване на коси, пиърсинг, гримове, бокс. Все неща, които са нетипични за момиче на тази възраст. Имали сме своите критични моменти в отношенията между мен и нея, независимо че сме силно свързани", казва баща ѝ Сергей Драгулев.

"Ако говорим за връзки, които е имала до момента, до Коки, това са само две момчета сериозни. Няма такова: "тати, запознай се, това е моят приятел". При всички положения сега е по-помъдряла, но има още какво да се иска в тази насока. Връзката ѝ с Коки със сигурност я прави по-зряла. Тази любов ѝ се отразява супер. Тя се чувства прекрасно, а Коки е пич също, разбира се. Има моменти, в които тя за него е муза, вдъхновение за творчеството му. А при всички положения и той за нея по отношение на контрол на емоциите, на съвети, които може да ѝ даде в отношението с хората. На 100% той е по-здраво стъпилият на земята. Отношенията им са на такъв етап, че съвсем нормално е да им се случи това, да чакаме наследници", каза още бащата на актрисата, предаде varna24.bg.



Стана ясно, че когато тя е била на 20 години, родителите ѝ се развеждат. Сега Сара е на 27. А ето какво каза за нея ѝ гаджето ѝ Папи Ханс:

"Тя има тази невероятна способност да те свали на земята. Да ти изгради дом около себе си. Нейният най-голям талант е това да бъде сродна душа. Когато се запознахме със Сара, аз знаех повече за нея какъв човек е, отколкото тя знаеше. Сякаш знам, че този човек ще бъде значителен за моя живот. Аз бях абсолютно сигурен, че трябва да го преследвам това. Не съм израствал никога толкова много, колкото във връзката си със Сара. Друг човек съм, много по-усъвършенствата версия на себе си. Тя ми помогна да се сбогувам с момчешката си суета. Все още се боря с това да овладея тъмната ѝ страна", коментира Трендафилов в предаването.

"Усещала съм, че имам нужда аз да бъда по-стабилна. Аз най-често се опитвам да се овладея и да проведем разговор, за да решим нещата, когато имаме проблеми. Дори да не сме изчистили напълно някакъв казус, не си лягаме скарани. На следващия ден може да продължим да говорим за това", добави Сара.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гуньо Простиа

    13 1 Отговор
    Ако ще да се “изпусне” в ефир пак никой няма да го интересува
  • 3 папи ли си пупи ли си

    7 0 Отговор
    внимавай с тия от фамилия Драгунонови! Все си в обсега неема лабаво.
  • 4 ами,

    11 1 Отговор
    За първи път чувам за тази жена Сара Драгулева и с нищо не ми е интересна.