Last news in Fakti

1 Април, 2024 11:49 1 395 2

„Великденско мече“: Парис Хилтън публикува очарователни СНИМКИ с 1-годишния си син Финикс

  • парис хилтън-
  • син-
  • феникс-
  • великденска фотосесия

43-годишната блондинка публикува серия от бляскави великденски снимки

„Великденско мече“: Парис Хилтън публикува очарователни СНИМКИ с 1-годишния си син Финикс - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Парис Хилтън публикува серия от бляскави великденски снимки, за да отпразнува празника заедно с 1-годишния си син Финикс.

“Аз и моето малко великденско мече”, озаглави тя публикацията си в Instagram.

На няколко снимки нейният син Финикс — когото споделя със съпруга си Картър Реум — седеше с нея на стълбите в дома ѝ, позирайки с шапка с мече и пижама с плюшени мечета.

Двамата са заобиколена от плюшени зайчета и изрезки на малки пиленца и великденски яйца. На някои снимки Парис позира сама, показвайки тоалета си в стил Барби.

В събота Хилтън публикува част от домашната фотосесия, включително Финикс, седнал на върха на Реум, който се смее.

Той се смее по същия начин като мен,” каза тя във видеото, докато и двамата издават един и същи смях.

Тя озаглави сладкото видео „Наследил го е от майка си“.

Рийм и Хилтън се ожениха през ноември 2021 г. Двойката посрещна Финикс чрез сурогатна майка през януари 2023 г. Те също така споделят дъщеря Лондон, която посрещнаха тайно в края на 2023 г.

Те все още не са споделили снимка на своето момиченце и тя не беше на нито една от великденските снимки, споделени през уикенда.

Когато един фен спомена, че нямат търпение да видят Лондон в социалните медии, Реум отговори, „не сме съвсем готови да я споделим със света, но е очарователна и изглежда точно като майка си“.

Той също коментира директно снимката, “Най-сладкото, най-щастливото момче с най-добрата мама на всички времена.”

Тя разкри през ноември, че е пазила раждането на Лондон в тайна от всички, включително от семейството си. Двойката разкри новината на Деня на благодарността, като доведе бебето на вечеря със семейството си.

“Всички бяха просто — те не можеха да повярват. Това беше най-добрият Ден на благодарността, който някога съм имала в живота си,” каза тя тогава.

Тя добави за майчинството, “Просто чувствам, че животът ми е толкова завършен, просто се чувствам толкова спокойна, развълнувана и благодарна за всичко в живота си — съпругът ми и двете ми малки бебета.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха, ха

    8 1 Отговор
    Таткото по анцуг, детето по пижама по домашному,ПарисКа се натокала като Барби.....
  • 2 ...

    1 2 Отговор
    Струва ми се, че по Великден ролята на заек беше по-актуална.