Last news in Fakti

1 Април, 2024 15:57 1 300 3

Новото гадже на Андрю Гарфийлд е професионална вещица

  • андрю гарфийлд-
  • гадже-
  • ново гадже-
  • вещица-
  • среща

Кейт Томас се представя като "духовен съветник"

Новото гадже на Андрю Гарфийлд е професионална вещица - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

В петък вечер, 29 март, Андрю Гарфийлд беше забелязан в компанията на предполагаемата му нова приятелка Кейт Томас в Лос Анджелис, привидно на двойна среща с двойката Фийби Бриджърс и Бо Бърнам. Андрю и Кейт бяха заснети да се държат за ръце и да се прегръщат пред закусвалнята Zinqué в Малибу.

На снимките Кейт Томас е облечена в черна рокля с флорален принт, с лилави мокасини и носи черна чанта на едната си ръка. Гарфийлд е облечен с черна шапка и сива риза с черни панталони. Двамата се усмихват и се смеят, докато вървят ръка за ръка, става ясно от снимките.

Коя е Кейт Томас?

Кейт Томас има доста процъфтяващ бизнес като духовен съветник. Съобщава се, че тя притежава две дипломи от Оксфордския университет - магистърска степен по философия на религията и докторска степен по философско богословие.

“Аз съм философ и духовен наставник с повече от 23 години опит и образование на световно ниво", пише тя на своя уебсайт. “Преподавам комбинация от древни и съвременни духовни практики и ритуали, които ангажират цялото ви същество, така че да можете да изградите живот, изпълнен с освобождение и смисъл.", гласи още описанието на професионалното ѝ занимание.

Тя е автор на книгата "Кристали на чакрите" и има клиенти в Лос Анджелис, Ню Йорк и Лондон. Тя е и основател на Ouroboros Limited Editions, производител на златни талисмани.

В платформите си в социалните медии Кейт Томас е много открита по въпросите на социалната справедливост и се описва като “съветник на световни лидери.”

За романтичното ѝ минало не се знае много. Предполага се, че Гарфийлд се е срещал с модела Оливия Брауър в началото на 2024 г., според снимки, направени в Лондон и публикувани от The Sun. Преди Брауър Гарфийлд излизаше и с модела Алиса Милър от 2021 г. до началото на 2022 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маг

    6 0 Отговор
    Не долавям никакви сили в нея ! Тя е шарлатанин !
  • 2 Кой

    5 0 Отговор
    Вярва на такива глупости ?
  • 3 Гадател

    3 0 Отговор
    Ясно, взел си е р0мка :) Да му е честита )