Last news in Fakti

2 Април, 2024 10:29 2 352 14

Рапърът Кристо изрази острата си позиция срещу "Ергенът"

  • кристо-
  • ергенът-
  • рапър-
  • риалити-
  • шоу-
  • жени

Кристо застана в защита на участничките в романтичното шоу и се опълчи на хейтърите им

Рапърът Кристо сподели откровеното си мнение относно риалити формата "Ергенът" и се надигна срещу всички недоброжелатели, които нападат момичетата с грозни епитети. Той недоумява как е възможно да се държим така с други човешки същества, какво остава пък с жени.

Кристо не крие, че не е фен на предаването и не го гледа, научава за случващото се там от всички публикации, които ни заливат за шоуто в социалните мрежи. Той изрази мъжката си позиция за жените във формата и зададе тона на сериозна дискусия чрез пост в социалните мрежи.

Публикация, споделена от KRISTO (@kristo_official)

"По принцип не гледам "Ергенът", но от това което виждам в интернет само да подчертая - разбирам че е "шоу", но никоя жена не трябва да бъде поставяна в подобна ситуация - да се бори с 20 други жени за вниманието на един мъж - намирам го за безвкусно и честно казано доста унизително.

Жените са награда! В природата те избират мъжкия. И също така, това че толкова страници и хора им се подиграват за това как изглеждат е още по ниска топка - замислете се преди да обиждате жена! Тя е настояща или бъдеща майка на някой, и/или дъщеря...замислете се за вашата майка, сестра, любов... искате ли някой да ги коментира по този начин? Класата е вечна", категоричен е Кристо.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сила

    15 2 Отговор
    Христо, Христо си бе мойто момче..... Ицето по нашему..... Що се прайш на квот не си
  • 2 Е как може

    15 1 Отговор
    Да се коментира предаване, което не гледаш? Типичен представител на приятелките на кака Сийка: « Една жена каза на пазара»
    И това, което си преписал от някъде са пълни глупости!
    В природата доминират женските. Те избират мъжкаря! За това мъжките се бият, за да спечелят женската!
  • 3 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    22 1 Отговор
    Въпросните "жени" сами са се поставили в тази ситуация!
    Никой не им е виновен!
    Да бе мирно седяло, не би чудо видяло!
    Така казват старите и мъдри хора.....

    Коментиран от #6

  • 4 А тези

    12 0 Отговор
    във формат ли е, какво е? Могат ли да се нарекат жени?
  • 5 беги беги

    12 0 Отговор
    Не гледа, ама коментира, типичен БайГаня 😂
  • 6 Лорд Минчу

    11 0 Отговор

    До коментар #3 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Точно, 99% от тези "дами" влизат с ясната користна идея да търсят "известност" и да си правят реклама! В интерес на истината малък процент от тях успяват да излъжат после някой залюxaн чичак с пари😉
    Така че ич не са за жалене, "нищо лично просто бизнес"!
  • 7 Владо

    1 8 Отговор
    Евала! Кристо си е мъжкар! Споделям позицията му!
  • 8 ХУМОР САТИРА И ЗАБАВА😀

    1 3 Отговор
    ТОЗИ КОМЕНТИРА НЕЩО ДЕТО
    ЕДНА ЖЕНА МИ КАЗА....
    КАКТО МИНИ ДРЕБНИ МОСКОВСКИ МОНЕТИ
    НАБОР ..1990...КОМЕНТИРАТ КО Е БИЛО
    ....ПРИ БАЙ ТОШО....1944/1989г. .......??!?
  • 9 123456

    11 0 Отговор
    ти в ред ли си , момче ! Всички без чалнатата са минд или ! Супер излагация ! Да не говорим за излагацията на тоя Ганю Ергенчев - сигурно баща му ще го посрещне с шамари , след края на това пошло предаване .... Важно е да има голи кълки и мляскане ....
  • 10 Реалист

    9 1 Отговор
    Не го знам тоя рапър , но абсолютно го подкрепям . Това е най-пошлото , грозно и безсмислено риалити . Аналогията е с публичен дом в който труженичките са насядали по диваните във фоайето и чакат бачото да подкара някоя от тях към спалнята . Отврат . Що за жена би се врекла на мъж , който открито е изпробвал всичките и колежки , все едно пробва ризи .
  • 11 според мен

    6 0 Отговор
    По-правилното име на шоуто е - харемът!
  • 12 Михаил Пенчев

    1 0 Отговор
    Кристо бате най ме радваш като се мъчиш да мислиш
  • 13 681

    2 1 Отговор
    Порнография в скапаната територия. И бой трябва да ядат, малко им е.
  • 14 мале майко мила

    1 0 Отговор
    и този симпатяга с автомата на лявата ръчичка /предполагам че че не и ходил войник / ама големи гъби, що не си ги води дома тия моми като ги харесва толкова ,тези които са ги избрали да са там са с много странни критерий за красота и интелект на ,,ергенът трябва предаването да му плаща и вредни в особено голям размер предполагам че преди снимките не ги е и виждал изглежда интелигентен пич това което му се случва да ги издържа е страхотно изживяване граничещо с цинизъм както и за зрителя ,допускам че съпругата на шопов има пръст в подбора на дамите в продукцията да не се втурне милия по тях че ще и развали семейната почивка за сметка на продукцията нищо че повечето са като съвестта на хитлер красиви и много високо интелигентни страхотни п-и!!!