Last news in Fakti

3 Април, 2024 09:44 1 336 17

Най-лесният начин да съблазниш мъж, наречен "По-близо - по-далеч"

  • съблазняване-
  • флирт

Трябва да „играете“ с вашия мъж и да го накарате да мисли повече за вас

Най-лесният начин да съблазниш мъж, наречен "По-близо - по-далеч" - 1
Снимкa: Shutterstock

Съблазняването е изкуство. Някои се раждат с дарба за това изкуство, други не, но винаги може да се научи. Психолозите са посочили най-лесния начин да съблазните мъж.

Нашият вътрешен свят определя колко успешни сме в любовта. Мъжете обичат уверени жени, които знаят, че са способни на всичко. Затова трябва да намерите начин да преодолеете съмнението в себе си – веднага ще станете по-успешни с мъжете. И тогава техниката, описана по-долу, ще бъде още по-ефективна.

Каква е същността на съблазняването "По-близо - по-далеч"

Трябва да „играете“ с вашия мъж и да го накарате да мисли повече за вас. За да стане по-ясно, нека си спомним как всички се държим в детството. Ако дадете на дете играчка и след това веднага му я отнемете, то ще започне да плаче. Желанието да има играчката ще бъде над всичко.

Изненадващо, точно същото се случва в любовта в зряла възраст. Ако мъжът разбере, че една жена го харесва и тя прояви симпатия към него, той ще е щастлив и доволен. Ако жената веднага изчезне и престане да бъде награда, мъжът ще иска да си я върне.

Важният въпрос е колко дълго трябва да се прави това? Докато разберете, че мъжът е ваш. За някои веднъж е достатъчно, за други са необходими повече повторения.

Друг важен въпрос е колко трябва да продължи „хладният“ период. Това зависи и от човека. Някои мъже започват да се паникьосват и се обаждат само след няколко часа, а други след няколко дни.

Ако реакцията на вашето хладнокръвие е бурна, тогава можете да измъчвате мъжа за един ден. Ако той реагира слабо, тогава трябва да действате според ситуацията. Ако той реагира след два дни, тогава можете да останете в сянка за четири дни.

Трябва да има и периоди на топлина и нежност, когато сте „добро момиче“.

Как се чувства един мъж, когато го игнорирате?

Когато го игнорирате, не отговаряте на съобщения по някаква основателна причина (винаги трябва да има причина), мъжът започва да мисли за вас, да се рови в себе си. Той търси отговори на въпросите: „Как да върна всичко към нормалното?“, „Какво да направя, за да имам отново вниманието й?“.

Колкото по-дълго мъжът стои в такава люлееща се поза, толкова по-зависим става от вас. Много мъже знаят за този вид съблазняване. Те твърдят, че не им действа, но психолозите опровергават тези думи. Този метод винаги работи, ако се използва разумно и внимателно.

Мъж, който се подлага на този вид съблазняване, се чувства доста странно. Бъдете внимателни, защото имате възможност да го отблъснете с поведението си. Необходимо е фино да усетите характера на този, когото харесвате, за да не прекалявате с дистанция и хладнокръвие.

Какво да направите, ако вие самите станете жертва на подобно съблазняване?

Това работи с всички - мъже и жени, при това еднакво добре. Ако внезапно половинката ви започне играе тази игра и вие разбирате това, но вече сте се привързали, тогава ще трябва да следвате някои важни правила.

Не трябва да отговаряте със същото. Ако човек започне да ви обвързва по метода „По-близо - по-далеч“, е забранено да действате по същия начин с него, ако го забележите твърде късно. Освен това не трябва да започвате да обвързвате мъжа по този начин, ако вече сте напреднали във връзката си. Така той просто ще ви напусне.

Преминете към нещо интересно - общуване с приятели, хобита, изграждане на кариера. Постепенно нещата между вас ще се нормализират. Поне така казват психолозите, а все пак те са специалистите, нали?

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион

    11 3 Отговор
    Има го обаче и варианта да се крие обаче никой да не я търси и чака!
  • 2 Наръчник за пррр...пеперудки

    9 3 Отговор
    Еее, па добре, че е немало кой да ни дава такива акъли, че иначе дедото да ме беше изритал още преди 40 години.
  • 3 Хахаха хахаха

    10 3 Отговор
    Докато му се крие той си намерил с друга да си играе, а тя си се крила и крила, и крила....

    Коментиран от #16

  • 4 Философа

    8 3 Отговор
    Далече от очите далече от сърцето!
  • 5 Идън

    8 3 Отговор
    Любовта не е игра-Love Is Not a Game!
  • 6 Къс пас

    8 3 Отговор
    Има различни токтики, като "бягане по тъча", "изкуствени засади" и "бързи контраатаки по крилото". Това с даването на "играчката" за малко е тъпо, да не сте в детската градина? А по отношение на психолозите, много малко от тях са специалисти в тази област.

    Коментиран от #8

  • 7 Лорд Минчу

    6 1 Отговор
    Ако ви се падне някия такава значи е биполярна, бягайте надалеч 😉
  • 8 Идън

    7 3 Отговор

    До коментар #6 от "Къс пас":

    Това са съвети от тъмната психология- носеща негативно влияние както на индивида- така и на този, с когото той е във връзка. Тези игри са за хора неспособни на истински чувства- без угризения и ръководещи се единствено от своя интерес. Става дума за манипулация.

    Коментиран от #9, #10

  • 9 Ром Антика

    2 4 Отговор

    До коментар #8 от "Идън":

    Чак пък манипулация? Може и без ръце.

    Коментиран от #12

  • 10 Гост

    6 2 Отговор

    До коментар #8 от "Идън":

    Абсолютно вярно.С подобни ,,съвети,, се цели едно единствено нещо.Да се разрушават връзки.,да няма семейства ,приятелства, въобще хората да са разединени по всички възможни начини Тогава обществата са слаби и манипулируеми. А женичката докато си играе на ,,иди ми, ела ми,, някоя друга ще се протяга блажено с мъжа и. Доказан факт
  • 11 Толкова е просто

    4 2 Отговор
    Игри.. друг път.
    Щом не те търси, значи не те иска!
  • 12 Идън

    2 3 Отговор

    До коментар #9 от "Ром Антика":

    Психологическата е без ръце. Манус е ръка- но маниак и манометър ...

    Коментиран от #13

  • 13 Тъмната страна на силата

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "Идън":

    И за мангизи става въпрос вероятно.

    Коментиран от #14

  • 14 Идън

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "Тъмната страна на силата":

    Нямам представа- това не е моето. Съблазняването не е в моя стил.
  • 15 Пич

    4 1 Отговор
    Поредна статия на тази женица все повече ме убеждава , че всеки ярък глупак държи да си чуе глупостите ! Защо ?! Защото с истинската любов не се играе , с нея , или по-скоро В нея се живее !!! Всички който се заиграват , накрая се наиграват !!! А ако някоя търси мъж само за секса , трябва да е наясно , че при това изобилие от жени никой мъж на място няма да и влезе в играта ! Разбира се , новите модерни меки мъжленца може да се заиграват , но пък самите жени не обичат игрите с такива мъжленца !!!
  • 16 джендър гаджаленко

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хахаха хахаха":

    Как се чувства един мъж, когато го игнорирате? Не, той НЕ ЗАПОЧВА да мисли за вас или да се рови в себе си. Той НЕ ТЪРСИ отговори на въпросите: „Как да върна всичко към нормалното?“, „Какво да направя, за да имам отново вниманието й?“. В модерният свят, в който живеем той просто отива при тази, която в този момент няма да го игнорира. Така е възпитано модерното поколение, като важи и за мъже и за жени.
  • 17 Анонимен

    0 0 Отговор
    Тя не е такава!