Last news in Fakti

3 Април, 2024 10:58 3 386 8

Как е изглеждал Ергенът Алек като тийнейджър? (СНИМКА)

  • ергенът-
  • алек младенов-
  • тийнейджър-
  • младеж-
  • стари снимки

Интернет потребителите не останаха очаровани от младежкия вид на настоящия Ерген

Днес виждаме Ерген номер 3 - Алек Младенов като синеок и горещ красавец, с изваяно секси тяло, по когото 20 мадами в предаването губят дъха си. С визията си, напомняща на секссимвола на Турция - Къванч Татлъту, той действително хваща око и дори изглежда по-възрастен за годините си, които всъщност са само 28.

За пълната промяна в него заслугата е само и единствено на екипа на формата, който подлага Александър Младенов на пълна промяна, за да го превърне в най-желания ерген на България.

В мрежата обаче изтекоха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни. Младежките кадри на бизнесмена не се доближават до визията му в момента, така че трябва да му признаем, че е минал през значителна трансформация, за да се сдобие със сексапил.

Ако трябва да сме честни, преди "Ергенът" Алек е изглеждал като типичен зубър - с има интелигентен поглед и не набиващ се на очи вид, гласят коментарите за тийнейджърския вид на Младенов.

"Стига бе, вижте го! Прилича на онези, дето им викат лузъри. Коя мацка ще го загледа, та камо ли десетки да се наредят на опашка заради него?! Тия от продукцията са го хванали и са го преправили от-до, сигурно бая време им е отнело", гласят някои от по-злостните коментари онлайн.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕнаМяЛошо

    4 0 Отговор
    Няма лошо, това показва ограничеността, че човек иска всичко и веднага, не се замисля, че като влезе във връзка с някой: той ще надебелее, погрознее или пък психически ще досажда. Всеки иска красивото, стройното и без свян - веднага и сега. Затова като харесате някой: запитайте се след 15 години той дали ще изглежда така, дали ще се държи добре тогава с вас, дали и вие ще го уважавате тогава и тогава го харесвайте, не обратното.
  • 2 ами,

    13 0 Отговор
    Всеки се променя с времето.Не занимавайте аудиторията с глупости.
  • 3 ......па

    6 0 Отговор
    Я качете снимки на /момата/Надежда Вишева която е напълно друг човек в лицето.Във Фейсбук има цялата и сватба с гърка през 2017г.снимана от някой си Макс Буковски и тя няма нищо общо със сегашната и визия което си е абсолютно пълна подмяна.Не,че сега е красавица но тогава направо си е била вук.Добре,че сина и е бил малък -прохождащ та няма да я помни със старото лице но ако разглежда снимки от сватбата ще се чуди за коя се е женил баща му.
  • 4 Стеф

    2 2 Отговор
    И този ли е пластмасов красавец!
  • 5 ха, ха

    3 0 Отговор
    Александър Младенов изглежда много по-добре от предишните двама ергени.Няма присадена коса и изкуствени зъби като Виктор които му придават пластмасов вид,нито столипиновската мърлявост на Евгени.Виктор знаеше две думи-много мило,Генчо мрънкаше и търсеше думи на български език сякаш не му е майчин.Алек е много по-добре си играе ролята и е естествен.Освен това е по-хубав от всички пошли кокошки които продукцията му е подбрала.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ХихиКак

    0 0 Отговор
    Виктор е с паднали рамене, малки очи дори с тия мускули и с потник и втора употреба дрешки, гич го не нива, но явно има дебела връзка и го бутат навсякъде, милия същата е и Неделя от Смолян