Last news in Fakti

4 Април, 2024 07:56 1 401 1

Нинов реши да остане и да се бори за победата в Hell's Kitchen

  • галин нинов-
  • хелс китчън-
  • hell's kitchen

Но поредица от грешки и разочарования от страна на опитния кулинар му костваха куртката

След като беше на крачка доброволно да напусне Hell’s Kitchen заради пререканията си с темпераментния Димитър, футболният фен Галин Нинов реши да остане и да продължи да се бори за победата в най-горещото кулинарно риалити. Поредица от грешки и разочарования от страна на опитния кулинар Галин пък му костваха куртката, пише dariknews.bg.

Седмичният мастърклас в Кухнята на Ада предостави на Сините уникалната възможност да се учат от главния шеф в световноизвестната кулинарна школа “Дюкас” - шеф Жулиен Марсие. Пътешествието из френската гурме кухня се оказа изключително успешно за почти всички в мъжкия отбор. Шеф Ангелов нямаше друг избор, освен да награди с имунитет цели двама от техните представители - готварската енциклопедия Георги и един от фаворитите на Златните - Чоткин. Димитър от своя страна допусна най-много грешки и се озова с оранжева престилка и номинация.

Вечерната резервация хвърли кандидатите за титлата “Най-добър готвач на България” в поредно изненадващо предизвикателство - новото пролетно меню на шеф Виктор Ангелов. След като Димитър успешно защити куртката си по време на “Предизвикателството на Шефа”, двете кухни бяха предвождани от сладкарката-шампион Стефани и една от лидерките на Червените - Царина, която пое юздите във вражеската територия на Сините.

Пролетните ястия се оказаха трудна задача и за двата лагера, като грешките валяха от всички страни, а гостите на Hell’s Kitchen останаха с празни стомаси. Най-много неправилни стъпки направиха отличничката Никол и ветеранът Галин, заради които отборите не успяха да издадат нито една поръчка. Колебливото представяне на Галин през последните няколко седмици се оказа ключово и той се прости с мечтата си мечтата си за голямата награда от 100 000 лв.

В днешния епизод в Кухнята на Ада ситуацията ще стане по-хлъзгава от всякога, а на шеф Виктор Ангелов ще му се наложи да яде някои от най-екзотичните морски дарове в света. Не пропускайте премиерния епизод на Hell’s Kitchen 6 на 4 април от 20:00 ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И какво

    2 0 Отговор
    Излиза остани да ти вземем куртката. Много подло и долно от страна на екипа !