Last news in Fakti

5 Април, 2024 10:32 2 349 5

Поставиха Ален Делон под засилен режим на наблюдение

  • ален делон-
  • актьор-
  • режим на наблюдение-
  • съд-
  • решение-
  • семейство-
  • попечителство-
  • настойник

Настойник ще се разпорежда с имуществото на актьора през това време

Поставиха Ален Делон под засилен режим на наблюдение - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

В района на Монтаржи, Централна Франция, съдебните власти наложиха ограничения върху управлението на имуществото на известния актьор Ален Делон, въвеждайки го под засилен режим на наблюдение, според съобщения от телевизионния канал BFMTV. Тази мярка, предвидена да продължи до пет години, с опция за удължаване, предава управлението на финансовите активи на Делон на назначен настойник, чието име остава конфиденциално.

Процесът започна през януари 2024 г., когато съдия по настойничеството реши да постанови съдебен надзор над актьора поради проблеми със здравето му. Това решение позволяваше на Делон да взима решения за повечето свои дела, освен за значими финансови операции, като продажба на недвижими имоти. Неговият настойник беше задължен също така да му асистира в медицинско отношение и при избора на лекари.

Тези мерки бяха предприети на фона на вътрешни разногласия в семейството на актьора, започвайки с обвинения от страна на неговите деца срещу неговата спътница Хироми Ролен, обвинена в морално въздействие върху актьора. Следващите развития включваха взаимни обвинения между членовете на семейството, както и публични изявления относно здравословното състояние на Ален Делон и управлението на неговото наследство, което разкрива колосалното му състояние, включващо доходи от правата на името му и изключително ценна колекция от произведения на изкуство.

Наред с това, Антъни Делон, в интервю за CNEWS, изтъкна семейните разногласия относно разпределението на наследството, но подчерта желанието на семейството да уважава последната воля на актьора. През 2017 г., Ален Делон обяви края на своята филмова кариера след значителен принос в киното с участието си в над 90 филма, като продължава да бъде значима фигура в света на седмото изкуство.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гарга

    7 4 Отговор
    УБАВА РАБОТА АМА СИГАНСКА!
  • 2 фен на сидеров

    7 9 Отговор
    напоследък гледам старите му филми, които обожавахме като деца, защото други екшъни нямаше по кината. гледан отстрани - красив и секси-символ за мъж. а иначе, студена и злобна физиономия и сатанинска усмивка.....явно това е същината му !
  • 3 Тц, тц, тц ...

    16 1 Отговор
    Какъв беше, какъв е сега .... Сигурно не е и съвсем с ума си ... Страшно нещо е старостта!
  • 4 Селянин

    16 0 Отговор
    А Байдън кога?
  • 5 никой не е застрахован

    9 2 Отговор
    Старостта носи проблеми и поради това, докато човек е с ума си , трябва да ги предвиди и да постави всяко нещо на мястото си. Много е тъжно, когато близки хора се настройват един срещу друг, заради материални и финансови интереси. Но повечето от нас нямат милиони и милиарди, така че да му мислят онези, чието имане ще ги изпокара с близките им.