Last news in Fakti

5 Април, 2024 12:32 3 210 16

Брад Пит е насилвал Анджелина Джоли много преди инцидента в самолет през 2016 г.

  • брад пит-
  • анджелина джоли-
  • инцидент-
  • физическо насилие-
  • частен самолет-
  • деца-
  • развод

Актрисата твърди, че физическото насилие е започнало години преди това

Брад Пит е насилвал Анджелина Джоли много преди инцидента в самолет през 2016 г.  - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Анджелина Джоли твърди, че физическото насилие, упражнявано над нея и децата им от страна на бившия ѝ съпруг Брад Пит, е започнало много преди инцидента на частен самолет през 2016 г., в резултат на който тя подаде молба за развод, гласят документи, получени от Page Six.

В четвъртък юридическият екип на актрисата направи шокиращите твърдения в опит да публикува комуникация, чрез която да докаже, че звездата от “Боен клуб” отказва да позволи на бившата си съпруга да продаде своята част от френската им винарна Chateau Miraval, освен ако тя не подпише “обременителен” и “експанзивен” договор за неразкриване на информация.

“Макар че историята на физическото насилие над Джоли от страна на Пит започва доста преди пътуването на семейството със самолет от Франция до Лос Анджелис през септември 2016 г., този полет бележи първия път, когато той обръща физическото си насилие и към децата. След това Джоли веднага го е напуснала", гласи документът.

Според документите, споразумението за неразкриване на информация, което 60-годишният Пит уж е предложил на 48-годишната Джоли, цели да скрие “личните му грешки, независимо дали са свързани с шато Миравал или не", в опит да ѝ попречи да говори за предполагаемото му насилие.

Адвокатите на Джоли също така твърдят, че Пит е искал от нея да се обвърже с договор за мълчание, след като през 2021 г. той е открил, че тя е представила запечатано досие, състоящо се от “имейли, резюмета на очакваните свидетелски показания на семейството и други доказателства”, за да помогне за разрешаването на спора им за попечителство над децата.

"По онова време Пит се съгласява да закупи акциите на Джоли във френската винарна, но се твърди, че се е отказал, тъй като се е опасявал, че запечатаните документи на бившата му могат евентуално да станат публични”, продължават документите.

“Г-н Пит отказа да закупи дела на г-жа Джоли, когато тя изрази позицията си, че няма да бъде заглушавана от договор", каза адвокатът на Анджелина Джоли Пол Мърфи в изявление за Page Six.

“Отказвайки да закупи дела ѝ, а след това я съди, г-н Пит постави директно на дневен ред въпроса защо този договор за конфиденциалност е толкова важен за него и какво се надяваше да погребе: насилието му върху г-жа Джоли и тяхното семейство", продължи той, визирайки съдебния процес на Пит срещу Джоли през 2022 г. за продажбата на дяловете ѝ от винарната на друго лице.

В подаденото в четвъртък заявление се твърди също, че Джоли “никога не е повдигала обвинения” срещу своя “колега от "Мистър и Мисис Смит”, защото “смята, че най-добрият начин е Пит да поеме отговорност и да помогне на семейството да се възстанови от посттравматичния стрес, който е причинил.”

Представител на Пит не беше открит веднага за коментар.

Впрочем, източник, запознат с Брад Пит, заяви пред изданието, че Джоли “непрекъснато се опитва да отклони вниманието от правните загуби, като предлага неуместна или неточна информация” в по-нататъшните съдебни дела. “Има модел, по който всеки път, когато загуби, тя продължава да се връща към това; тук няма нищо ново.", допълни вътрешният източник.

По документи, получени по-рано от Page Six през юни 2023 г., Пит твърди, че неговата “отмъстителна” бивша съпруга е продала акциите си в Château Miraval въпреки неговата воля, след като му е било предоставено съвместно попечителство над шестте им деца, въпреки че по-късно решението е било отменено.

В жалбата се твърди още, че Джоли е била тази, която е представила “още по-обширно споразумение за неразкриване на информация”, докато екипът на Пит е представил “стандартно споразумение за неразкриване на информация” с единствената цел “да защити бизнеса им".

“Клаузата също така ясно показва, че няма да има ограничение на възможността Джоли да говори за развода или за процедурата по попечителство", гласят документите. "Този ангажимент обаче не ограничава възможността на която и да е от страните да предявява претенции, да подава заявления или да дава показания в рамките на съдебни производства.”

Бившата двойка закупи заедно Château Miraval през 2008 г. В имотът има лозе, известно с производството и отглеждането на награждаваното пенливо вино rosé.

Освен борбата за шатото, Джоли и Пит се борят и за попечителството над децата си. Двойката, която сключи брак през 2014 г., има шест общи деца Мадокс, 22 г., Пакс, 20 г., Захара, 19 г., Шайло, 17 г., и близнаците Вивиен и Нокс, 15 г.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 руzoфил

    8 14 Отговор
    с бутилка?като кадировците
  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    30 4 Отговор
    " - Помощ, насилват ме!
    -Кой къде , бе бабо ? Тук няма никой!
    -Преди 40 години едни войничета!
    - Ама що не вика тогава??
    - Страх ме беше ... да е спрат!
    - А сега викаш ?
    -Приятно е да си спомня!"
  • 3 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    20 3 Отговор
    " - Помощ, насилват ме!
    -Кой къде , бе бабо ? Тук няма никой!
    -Преди 40 години едни войничета!
    - Ама що не вика тогава??
    - Страх ме беше ... да не спрат!
    - А сега що викаш ?
    -Приятно е да си спомня!"
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Сиромах

    32 2 Отговор
    Тя тая хубавица, ако вземе да съди всички мъже които са я мачкали,бая много адвокати и съдии ще си изкарат пенсиите!Как е възможно да се съдиш за неща станали преди 100 години, а тогава когато е трябвало да пискаш, ти е било хубаво?
  • 6 Лекарство

    36 5 Отговор
    "Насилените" западнячки със спомени от 20, 30 или 50 години станаха епидемия. Време е за Шерият!
  • 7 митутурутки

    34 2 Отговор
    Поредната митутурутка, същата като бившата жена на Джак Спароу дето му отрови живота и накрая се оказа, че пирата е невинен, ама кво от това.
  • 8 Сталин

    23 8 Отговор
    Абе тая фригидна кучк@ не му ли беше жена на тоя чикиджи@

    Коментиран от #9

  • 9 Берия

    5 12 Отговор

    До коментар #8 от "Сталин":

    по$ерикс обу ли памперса че гледаш чуждите мъже ?

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Гост

    13 2 Отговор
    Да беее, още на първа среща я е 0блъскал яко с туфаници, а тя се влюбила в левият му ъперкът. Следват години на б0й, еПане и сПъбска музика, докато най-накрая се сетила, че това май се води насилие и може да има полза, ако го наковлади.
  • 14 Гост

    16 4 Отговор
    "да поеме отговорност и да помогне на семейството да се възстанови от посттравматичния стрес" - Това, заобиколен начин да се искат пари, ли е?
  • 15 Гост

    15 3 Отговор
    Пазете се от токсични жени! Могат и ЩЕ ВИ стъжнят живота. Познават се по манипулативните навици, по изкривяването на факти, до придобиването им на угодна представа, по изнудваческите методи за постигане на целите си.
  • 16 Тореро

    15 5 Отговор
    Мазен пасквил,надраскан от гнусни мазни мисирки!!!