Last news in Fakti

5 Април, 2024 13:28 798 5

Роби Уилямс недоволства срещу "скучната" музикална индустрия

  • роби уилямс-
  • поп звезда-
  • музикална сцена-
  • скука-
  • скучно-
  • музика

Според звездата няма достатъчно "търкания" и "опасност" на сцената в наши дни

Роби Уилямс недоволства срещу "скучната" музикална индустрия - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Роби Уилямс остро разкритикува състоянието на музикалната индустрия в момента. Британската поп звезда изрази разочарованието си от това колко „бежова“ е станала сцената. Самият той би искал да си върне „бунтарската жилка“.

„Колко скучна е музикалната сцена в момента?“, пита бившата звезда на Take That в Инстаграм. „Не атакувам самата музика, просто скърбя за смъртта на търканията, опасността и личността. Признавам, че бях притиснат в ъгъла, преследвайки това, което ми липсваше”, допълва той в коментара си.

50-годишният изпълнител вижда широко разпространената „култура на отмяната“ (cancel culture) като причина за това. В социалните мрежи има стотици призиви за бойкот на определени звезди, ако се твърди, че са се държали некоректно.

„Разбирам, че всички се страхуват. Никой не знае какво ще кажете, което да ви "отмени". Никой не знае какво вече сте казали или написали, което да ви убие в някакъв момент. Има толкова много хора, които можеш да ядосаш“, добавя Роби.

Поп изпълнителят похвали Мати Хийли от The 1975, че е приятно изключение от правилото. „Мат Хийли е единствената комерсиално успешна поп/рок звезда, която виждам, която желае да бъде нещо различно от бежовото. Наистина харесвам Мат, той е луд, супер умен, супер талантлив и готов да развълнува публиката“, смята Роби. Нестандартният характер на певеца е много вдъхновяващ за него: „Причината е сложен вътрешен живот, бунтарска жилка и скука. Трябва да върна част от тази енергия обратно в музикалния си живот.”, завършва размишленията си в социалната мрежа Роби.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойкот на О.Л.Х.

    4 3 Отговор
    Този Хейчо да спре да се оплаква...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бети умрялото куче

    1 2 Отговор
    Отнасят се с мен като с трета употреба жена , и с право
  • 4 джо

    2 2 Отговор
    Тоя от Тейк дет ли беше? Жение много го харесват, наркомана
  • 5 Гост

    1 0 Отговор
    Тоя да се погледне как изглежда и как пее . За себе си говори случени досаден.