Last news in Fakti

6 Април, 2024 08:45 4 129 8

Геро отслабнал с диетата на Мъйнов

  • геро-
  • отслабване-
  • диета-
  • руслан мъйнов

Той е успял да се раздели с поне 20 килограма от теглото си

Не е изключено в най-скоро време Геро, който е известен със заоблените си форми, да организира семинари на тема „Как да отслабна за отрицателно време?“

Прави впечатление, че възедричкият актьор е успял да се сбогува с немалка част от наднорменото си тегло, при това го е направил с шокираща бързина. От обкръжението му отбелязват, че ако продължава да отслабва в този дух и занапред, със сигурност ще започнат да го разпитват за начина му на хранене, чрез който е постигнел завидния резултат.

Едва ли има човек, който да не е забелязал драстичната му промяна. По всяка вероятност той е успял да се раздели с поне 20 кг. от теглото си, ако не и с повече. В последно време няма и следа от заобления му корем, който разхождаше години наред из сцената, и с който спечели хиляди фенове, пише "Уикенд".

На зрителите на „Капките“ им прави впечатление, че с всяка изминала седмица Геро е все по-слаб и не е изключено скоро да заприлича на момчето от абитуриентския си бал.

Драстичната промяна е особено забележима, ако сравните кадри от миналогодишния сезон на „Капките“ с настоящия.

Специалисти са категорични, че такъв резултат се постига само с изключително строг хранителен режим, изключващ всевъзможните видове въглехидрати и мазнини от менюто му. Толкова бързо могат да се свалят килограми само с диета с чисто месо и зеленчуци, която категорично изключва солта, захарта, мазното и дори по-сладките плодове.

Възможно е пък да е избрал хранене по Зоната – балансиран режим, при който на маската трябва да има точно определени съотношения между мазнини, протеини и въглехидрати.

Именно с този режим преди време се стопи и Руслан Мъйнов, който и до ден днешен се придържа към него.

До момента Геро не е разкрил тайната си да отслабване, но от резултата е видимо, че методът е повече от ефикасен и очевидно го спазва изключително стриктно. Има вероятност да е добавил и спорт към диетата, което е повече от похвално, предвид вредите, които излишните килограми нанасят върху сърцето, опорно-двигателната система и кръвното. Освен това всеизвестен факт е, че намаляват и енергията.

Ще успее ли обаче Геро да задържи постигнатите резултати, само времето ще покаже. Марта Вачкова и възлюбеният ѝ Владо Пенев започнаха да се отклоняват от режима и мазнините веднага им се лепнаха отново по телата.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гейро

    6 5 Отговор
    Отслабнал е от нурофена.
  • 2 Мишел

    5 2 Отговор
    Такава диета често води до инфаркти.
  • 3 Ломския

    6 1 Отговор
    Опасно е това отслабване за кратко време.В организма се отключват необратими процеси които може да доведат до фатален изход.
  • 4 Двойна диета с гарнитура

    9 1 Отговор
    Щом и Геро е отслабнал, значи инфлацията и кризата са сериозни.
  • 5 лекуващ лекар

    7 1 Отговор
    И умствено ли ????
  • 6 Хахаха

    4 2 Отговор
    Всичко според мен е до ген. Моите кака ядат, а са финни като тополи, а има хора не ядат или по малко на ден, по 5,6 пъти и дебелеят. Или както казват някои доктори, от лекарства някои де, се дебелее. И кво като си слаб, красив и нещастен човек. Геро и дебел да е, има положително излъчване, както и колегата му с Мария ит един за друг. И бойко е дебел, но бабите го любят
  • 7 СМЕХОРИИ

    4 1 Отговор
    Ей, няма оттърване от този топбалан, бе
  • 8 абе,

    7 0 Отговор
    Ако си 150 кг и да отслабнеш с 10 не е кой знае какво.Същият дуньо си е Геро.Когато стигне теглото на Руслан Мъйнов и още по-важното да го задържи за постоянно тогава пишете.