Last news in Fakti

9 Април, 2024 07:00 3 492 0

Дневен хороскоп за 09.04.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Идеален ден за забавления и любов за Близнаците

Дневен хороскоп за 09.04.2024 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Денят е твърде странен, носещ много заблуди и илюзии. Не избързвайте с преценките и решенията си. Бройте до 10, помислете повече, импулсивните действия днес няма да са от полза.

Телец

Особен ден е днес, тревожен. Нещата ще Ви се струват идеални, а в слдващия миг пълно разочарование. Просто изчакайте 2-3 дни, за да Ви се избистри картинката. Дотогава слушайте музика, танцувайте и не се опитвайте да контролирате абсолютно всичкопрез цялото време.

Близнаци

Идеален ден за забавления и любов, не изпускайте момента. Настроението ви ще е достатъчно добро, за да не обръщате внимание на дреболии, но пък може да приемете прекалено навътре някое изказване по ваш адрес.

Рак

С поведението си може да поставите на изпитание търпението на близките си. Това може сериозно да помрачи празничното настроение. Малко усамотение ще ви се отрази добре и ще възстанови вътрешния ви мир.

Лъв

Нещата ще се подредят по добре, отколкото очаквате. Приятни изненади ще ви поднесат ваши близки или приятели. Градусът на настроението ви ще е висок, което може да ви поизтощи емоционално.

Дева

Ще се наложи да проявите по-голяма гъвкавост в поведението си и то главно по паричните въпроси. Добре е да наблегнете на разходките и да не прекалявате с празничните почерпки, защото лесно ще ви се отрази на фигурата.

Везни

Не се опитвайте да блеснете пред всички, особено като правите неща, от които не разбирате достатъчно. Денят е подходящ за срещи с приятели и дори може да получите много изгодно предложение.

Скорпион

Не си давайте зор, днес е време за почивка и за размисли върху живота. Гледайте по-философски на това, което се случва около вас, ще имате време и за действие. Късметът няма да ви изневери и не е изключено да спечелите най-неочаквано.

Стрелец

Ще приемате напълно хладнокръвно неща, които за другите са силно болезнени или дори теми табу. Ще съумявате да виждате механизма зад всяка ситуация. Откритият въпрос е - ще съхраните ли вътрешната си честност.

Козирог

Ще ви се иска да сте свободни, но трудно ще се откъснете от задълженията си, особено ако сте жена-домакиня. Днешният ден може да ви донесе много гениални идеи как да се справите с отдавна вълнуващи ви проблеми.

Водолей

Днес ще се чувствате далеч по-свободни и сигурни в себе си, мрачните мисли от предишните дни ще изчезнат като с магическа пръчица. Засвидетелствайте подобаващо внимание на хората, които обичате, дори можете да им направите някоя приятна изненада.

Риби

Добър ден да загладите разногласията с вашия партньор, отърсете се от предразсъдъците. Не се впускайте да обсъждате парични въпроси, защото може да развалите празничното си настроение.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА