Last news in Fakti

8 Април, 2024 13:48 2 089 5

Любо Нейков проговори за загубата на майка си и брат си (ВИДЕО)

  • любо нейков-
  • загуба-
  • дъщеря-
  • инфлуенсъри

Емоционалната изповед на комика разстрои Деси Плевнелиева

Любо Нейковможе да е от любимите комици на България, но болката и човешките трагедии определено не са му чужди. Той говори открито за хубавите моменти, но и за най-големите житейски препятствия в ефира на Нова пред Деси Плевнелиева. В края на емоционалния разговор водещата бе видимо разстроена, а ето и какво сподели големият актьор.

За загубите в живота

Болката и загубата на близки не са чужди на Любо Нейков. Преди 11 години той изпрати от този свят своя брат, а преди 6 години и майка си.

Никога не се справяш с тази болка. Ти губиш най-близките, тези, които имат най-голям смисъл за теб. Не че останалите не ги обичаш. Но семейството е най-близкото. Когато загубиш тях, търсиш да ги заместиш с други хора - приятелите"

Любо Нейков за дъщеря си

"Дъщеря ми Анна промени живота ми. Гледах я как расте, как променя света. Много се забавлявам с това как възприема света. Аз се уча от нея, а не тя от мен. Тя не вижда недостатъците, а положителната страна.“

Какво каза за инфлуенсърите

Притеснявам се, че даваме поле на извява и внимание на хора, които не заслужават… Продължаваме да каним по студиата хора с инвазии в устните, които с нищо не са интересни, по дяволите! Те нямат никакви умения. Не ме интересува как пазаруват в хлебарницата или плод-зеленчука, това не ми е интересно, не ми е любопитно… Не ми е интересно какви маратонки, тениски и шорти си купуват, това не е важно! Други неща са по-важни

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Критично настроен

    5 3 Отговор
    Тлъстия е прав, в случая.

    Коментиран от #3

  • 2 украйна ще загуби ,

    3 5 Отговор
    а ние ще гледаме шоу . хахахахаха
  • 3 Ей мишок

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "Критично настроен":

    Такива като теб някой си никаквец не трябва да коментират.
  • 4 д-р Хаус

    4 3 Отговор
    яж по-малко бе тулуп! Заприличал си на угоено добиче преди Коледа
  • 5 Специални поЗДРАВИ на теб

    1 3 Отговор
    и роднините ти! Кой си ти да даваш акъл кой колко и какво! А г–н НИКОЙ??? И друго да знаеш плъх, който няма 100кг не е Българин! Ако нямаш корем или си беден или си болен!