Last news in Fakti

9 Април, 2024 07:31 1 569 17

5 правила за любовна среща, ако искате да останете с този мъж завинаги

  • правила-
  • връзка-
  • взаимоотношения-
  • любовна среща

Следвайте тези препоръки и те ще ви помогнат да се сближите по-бързо

5 правила за любовна среща, ако искате да останете с този мъж завинаги - 1
Снимкa: Shutterstock

Перфектната среща е първата стъпка към трайната любов. Психолози и експерти по връзките ни дават петте най-важни съвета, които ще помогнат на всяка жена да направи срещата незабравима и да остави добро впечатление.

Разбира се, ако двамата не си подхождате, не трябва да очаквате чудеса. Тези съвети ще помогнат за пламването на голямата любов само между тези двойки, които първоначално имат добра психологическа съвместимост. Следвайте тези препоръки и те ще ви помогнат да се сближите по-бързо, да покажете на мъжа си всичките си силни страни и да се откроите в очите му като мечтаната жена.

Правилното настроение преди среща

Естествено, не бива да отивате на среща в лошо настроение. Оставете настрана раздразнението, възмущението и негодуванието. Срещата е възможност да се потопите в друг свят, лишен от негативност. Затова си струва „да почукате на тази врата“ в положително настроение.

Най-доброто емоционално състояние за среща е интересът към мъжа и желанието да го опознаете по-добре.

Ако една жена се вълнува от факта, че може да опознае мъж по-добре, това ще увеличи шансовете ѝ за успех. Учените са доказали, че в идеалния случай трябва да посветите 75% от времето на разговора на мъжа, а останалото време да разпределите между абстрактни теми и себе си. Ако една жена искрено се интересува от събеседника си, тогава вероятността за втора среща е много по-висока.

Женска активност

Много жени се тревожат как да запълнят паузите в разговорите и как ще се държат, ако темпото на комуникация се забави. Психолозите отбелязват, че това не трябва да е грижа на жената, а на мъжа. Нека той бъде активен. Можете да му помогнете само от време на време, ако не успее да се справи.

Не се заемайте сами с тази задача, това плаши мъжете. Много е важно да говорите открито за вашите желания и мъжът ще разбере какво да прави.

Създаване на правилната обратна връзка

Например, мъжът разказва с ентусиазъм колко трудно му е било да учи в университета поради проблеми у дома, как ги е преодолял, как ги помни и какво влияние са оказали върху него. Той завършва монолога си, след което жената казва: „Изобщо не съм учила в университет.“

Този отговор е грешка. Не бива веднага да пренасочвате вниманието към себе си. На мъжа ще му изглежда, че не ви е грижа за него.

Важно е да реагирате на казаното от него.

Ето как може да засвидетелствате интереса си:

Въпроси за споделеното: „Кой университет?“, „Кога точно си учил там?“

Комплименти: „Браво, много си силен, след като си се справил с такъв проблем!“

Одобрение: „О, това е много интересно!“

Едва след като дамата е успяла да засвидетелства интерес и да отговори на разказа на мъжа, тя може да започне да говори за себе си.

Интриги

Не е нужно да разказвате абсолютно всичко за себе си на първата среща. Препоръчително е да оставите нещо и за бъдещите такива. И абсолютно не е необходимо директно да казвате, че това е тайна, хвърляйки мъгла върху вашата биография. По-добре е да посочите липса на време или други абстрактни причини да не говорите за себе си.

Това ще се отрази много добре на мъжа, защото той веднага ще разбере, че жената е готова за втора среща. Интригата е добро нещо, но е важно да я дозирате правилно, а не да злоупотребявате с нея.

Приключване навреме

Важно е не само да отидете на срещата навреме, но и да я завършите навреме. Най-доброто време за тръгване е, когато мъжът е на върха на интереса си. Това се изразява в по-спокойна позиция на тялото, приближен до вас. Това се подсилва и от по-продължителния зрителен контакт.

„Някакъв спешен въпрос“ или внезапна промяна в плановете ще ви помогне да си тръгнете, без да обидите мъжа. Но трябва да посочите основателна причина, която няма да предизвика подозрение. Още по-важно е да му покажете привързаност, за да не си помисли, че това е начин за бягство.

Следвайте препоръките и вярвайте в себе си.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Първа и последна

    4 2 Отговор
    Завинаги, без право на обжалване и при първоначален строг режим.

    Коментиран от #4

  • 2 Госあ

    9 3 Отговор
    Лично аз, ако една жена си тръгне в разгара на срещата и когато ми е най интересно, го приемам като липса на интерес от нейна страна. Иначе, няма по добро държание от естественото, което излъчва лекота.
  • 3 Механик

    3 2 Отговор
    Аз лично не искам да оставам с който и да било мъж, като за винаги, така и за по-малко.
    п.п.
    Може би щото съм МЪЖ?!?!

    Коментиран от #12

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Пич

    7 4 Отговор
    Жените много лесно си хващат мъж , но много трудно успяват да го задържат! Защото не познават стратегията като цяло, а само най ниският и компонент - манипулацията ! Ако това работи върху 20 годишен мъж , те упорито не схващат , че при 40 годишен мъж трябва да се промени цялостната стратегия , а не каквото си знаят - натиск , манипулации и внушения , които такъв мъж вижда от самолет , а жената продължава да живее с идеята , че е много хитра , и никой не и вижда козните !!!

    Коментиран от #6, #13

  • 6 Идън

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Пич":

    ниЗък компонент!- със З! Има разлика между ниСък и ниЗък.- ниЗост.

    Коментиран от #7

  • 7 Пич

    3 5 Отговор

    До коментар #6 от "Идън":

    Помислете нещата реторично ! Нисък , и низък , нямат еднакво значение ! Нисък означава ниско ниво ! Казвам точно това , което трябва да се каже !

    Коментиран от #8

  • 8 Идън

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "Пич":

    Понякога хората гледайки едно нещо виждат две различни неща. Мое е правото да мисля различно- манипулацията е низост- независимо каква е целта. Тя е характерна за хора с ниСко ниво като интелект и морал.

    Коментиран от #9, #14

  • 9 Пич

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Идън":

    Не ! Напълно ви разбирам , и съм съгласен с вас , когато се отнася за междуличностни , приятелски , и любовни отношения ! Тогава манипулацията е недопустима и низка проява. Но като част от стратегията , в която например ще изманипулираш противника с фалшиво отстъпление , за да го увлечеш в атака и обкръжиш , това е майсторство !

    Коментиран от #10

  • 10 Идън

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "Пич":

    В края на краищата всеки ,,майстор,, си намира майстора. Тези неща не са в моя стил- стратегии и манипулации- НЕ! Колебаех се дали да коментирам първия ти коментар... но ...

    Коментиран от #11

  • 11 Пич

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "Идън":

    Струва ми се , че поглеждате нещата твърде едностранно ! Аз не се фиксирам върху междуличностните отношения. Старая се погледа ми да обхване всички посоки. Нямам за цел да ви надговарям , нито да искам каквото и да е от вас. Разбира се , изпитвам удоволствие от общуването с умни хора , особено когато имат различна гледна точка от моята. Защото от такива хора се научават нови неща. Уважавам и вашето право да не контактувате с когото си поискате , ако аз не ви харесвам.

    Коментиран от #16

  • 12 хмм

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Механик":

    Странно е, че си си помислил, че ние си мислим такова нещо за теб.🤔
  • 13 хитрата сврака

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "Пич":

    За мъжете важи същото. Като остареят си търсят жени без опит, за да ги управляват по-лесно. Обаче да задържиш по-млада жена за дълго е невъзможно. )))

    Коментиран от #15

  • 14 класика

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Идън":

    Пичев е точно такъв - манипулатор. Дразни се, че жените бързо му научават номерата и сега се оплаква, че те го манипулират.
  • 15 Пич

    4 5 Отговор

    До коментар #13 от "хитрата сврака":

    Не визирам млади мъже и жени , търсени от по голями ! Защото и жените търсят млади мъже , които може да се мернат за малко в живота им , и толкова ! Визирам това , че жените непрекъснато се опитват да променят и подчиняват мъжете , и не се получават от грешките си дори в зрели години !
  • 16 Идън

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Пич":

    Спорът е за думата компонент като съставна част от характера. Продължавам да твърдя, че като такъв е по- добре да се използва думата ниЗък- не ниСък. Критерият може да е ниСък или висок.

    Коментиран от #17

  • 17 Пич

    3 1 Отговор

    До коментар #16 от "Идън":

    Но аз се съгласих с това ви тълкуване , и обясних , че я ползвам по друг начин. Например , ниска може да бъде квалификацията , а низки - страстите. Когато ползвам нещо като технически термини , то е ниско , а когато го ползвам като духовен термин , тогава е низко! В случая ме учудва липсата на промяна на техническият подход на някои жени към мъжете , защото в живота за всичко трябва да се полага усилие , а най много - за съхранение на любовта ! Защото тя може да дойде сама , но няма да се застои , ако е самотна!