Last news in Fakti

9 Април, 2024 11:32 3 168 7

Фаворитката Маги Томова от "Ергенът" отрече да е самотна майка

  • магдалена томова-
  • самотна майка-
  • майка-
  • дете-
  • ергенът-
  • маги томова

Напоследък в мрежата се разпространи слуха, че Маги има дете, което крие

Участничката в тазгодишния сезон на "Ергенът" Маги Томова отрече да има деца.

"Имаше много спекулации относно това дали имам деца. Повярвайте ми, че ако имах това, щеше да е първото нещо, което да споделя в предаването с гордост", сподели една от фаворитките на Алек Младенов.

Мнозина бяха повярвали, че чаровната блондинка е самотна майка с дете. Причината за това е снимка, на която Маги е прегърнала едно момиченце. Детето в снимката се оказва, че не е отроче на Маги, а нейна племенница.

"Това е Ивая, моята племенница. Имам и прекрасен племенник, но той вече е голям и не иска да се снима с леля си", споделя бившата Мис Варна.

Още преди началото на сезона се разбра, че именно 36-годишната варненка е победителката в третия сезон. Изтече информация, в която проницателни зрители са забелязали детайли, които разкриват развоя на събитията. Още в първия епизод победителката в булчинска рокля е показана, но лицето ѝ не се вижда. На екран ясно си личи, че има татуировка, която по други кадри е разчетена, че е притежание на русокосата дама, която е обвинявана от останалите участнички, че е прекалено възрастна за Алек.

До края на шоуто остават блондинките Надежда Вишева и Маги Томова. Алек обаче им оставя писмо, с което им обявява, че нито една от тях не е достойна за сърцето му. Прави това във видеообръщение, което дамите гледат и остават попарени, когато чуват думите му. Интересно е, че набедената за самотна майка Маги ще се изправи на финала в надпреварата за сърцето на бизнесмена Алекс срещу истинска майка - Надежда Вишева, която има 9-годишно момченце.

Междувременно се появиха слухове, че постъпката на ергена в края на шоуто, а именно да не си избере победителка, не е случайна. Причината за това бил фактът, че Алек всъщност си имал изгора и хич не си търсел нова жена. За момента няма категорична яснота дали това е така, но форумите на предаването са пълни с подобни твърдения. Според клюките след края на шоуто Алек продължава да бъде с избраницата си и двамата си живеели щастливо. Мацката до Алек била във форма, около 30-те и отново блондинка. Произхождала от богато семейство, точно какъвто е и случаят на Алек.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 а тая съм я виждал със семерджиев

    5 0 Отговор
    има татуировка . туркиня . машала
  • 2 ИнТеЛеДух

    14 3 Отговор
    Интелектуалното ниво пада всеки изминал месец, пуснеете си предаване от преди 6-7 години и ще си помислите, че даже сте в друг свят. Да не говорим да пуснете нещо от преди 17 години ... да точно толкова членуваме вече в "отбора на богатите държави" - ЕС ни съсипа интелектуално и духовно най-вече.
  • 3 Обещава

    6 0 Отговор
    Този ергенин , така ги лъже и мляска момите, че всички се заблуждават, че са значими за него...А, Алекс с усмивка, направо ги отписва...
  • 4 Булдог

    5 1 Отговор
    Значи е самотен баща!
  • 5 А дали

    2 1 Отговор
    Няма мъж до себе си ,че се задява с какички
  • 6 СИГУРНО

    0 0 Отговор
    то вече няма такова понятие самотна майка обидно вече за всяка каруца си има кон!
  • 7 играча

    1 0 Отговор
    Този ергенин е типичния домашен любимец- "на мама скалата". А въпросната фаворитка Маги е управител на едно мижаво заведение на Витошка и гадже на собственика. Онзи ден я видях в едно заведение в центъра и искам да ви кажа, че н живо е доста по грозна от телевизията. Ако тя го прочете това и има претенций към написаното нека да ми напише коментар и аз нямам проблем да се свържа с нея и с името си.