Last news in Fakti

9 Април, 2024 12:46 1 330 8

Бианка Ченсори няма търпение да има бебе от Кание Уест

  • бианка ченсори-
  • кание уест-
  • бебе-
  • разголени тоалети

Тя е категорична, че няма да спре да носи разголени тоалети, докато е бременна

Съпругата на Кание Уест, Бианка Ченсори, е нетърпелива да има бебе от музикалната звезда твърдят хора от обкръжението им. И дори тогава е категорична, че няма да спре да парадира полугола на публични места.

Твърди се, че двойката няма търпение скоро да се сдобие с общи наследници, въпреки че близките на архитектката не одобряват нито връзката им, нито стайлинга, с който Кание ѝ налага да се появява.

Според The ​​US Sun 29-годишната Бианка няма намерение да се облича по-скромно, когато забременее и ще продължи с обичайния си пикантен стил.

"Бианка е в стихията си. Тя обича вниманието и да бъде облечена от Ye, въпреки това, което всички мислят за нейните тоалети. Тя чувства, че външният ѝ вид е артистичен и не я интересува какво мислят хората за нея", споделя близък до двойката, предава dir.bg.

Очаква се Бианка да последва примера на Риана, която редовно носеше изрязани горнища и други разголени визии, докато беше бременна.

Въпреки че често изглеждат мрачни и сериозни пред камерите, аверът им настоява, че двойката винаги се "смее и шегува" един с друг.

Наскоро беше казано, че Бианка се изморява да бъде използвана като "безплатен маркетингов инструмент" за предстоящия албум на Kanye, според източници, които твърдят, че се чувства "преекспонирана". Близките им обаче са категорични, че тя изобщо не се е оплаквала от подобни неща.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сила

    8 1 Отговор
    И Цомчо също....... подмокрил се е
  • 2 Пич

    14 0 Отговор
    Като увеличих снимката , в очите и видях липса на щастие , и наличие на лудост !!!
  • 3 и в юса не осиновяват деца . в сос има

    3 2 Отговор
    сами деца . изоставени от болни , на хероин от малцинствата , изоставени да ги осинови някой . отдавна от малцинствата ходят в фрг и юса на гурбет .после ги снимат на карбовски камерите . азис се облича като латино африканеца . приличат си . на 30 градуса се потят . на 190 см кг са 80 . значи са дебелаци . милионери .
  • 4 ъхъ

    9 0 Отговор
    Убавец, кърти с тоя марков дъждобран.
  • 5 Съвет към Бианката

    6 0 Отговор
    Направо да си ходи гола и да не аби пари за парцали.
  • 6 ххххххххххх

    8 0 Отговор
    Събрали сЪ две откачалки и им е готино заедно.
  • 7 ТИР

    4 0 Отговор
    На тоя на гърдите черните кучета ли пише,,,
  • 8 Баба

    7 0 Отговор
    Защо ли ми се струва, че тази Бианка не съвсем "У" ред?

    Светът се променя може да греша.

    Такива неща стават, че човек няма вяра на средния си пръст, както каза бабата.