Last news in Fakti

10 Април, 2024 08:13 780 0

Отборът на Златните победи в битката за приготвяне на вегетариански ястия в Hell's Kitchen

  • hell's kitchen-
  • хелс китчън-
  • коцето калки

Коцето Калки остави всички без думи

Отборът на Златните продължи впечатляващото си представяне в най-горещото кулинарно риалити Hell's Kitchen и постигна нова голяма победа срещу възпитаниците на шеф Ангелов. Те надвиха Сините в сблъсък на вегетарианските ястия, а един от най-ярките участници от звездния отбор - Коцето Калки остави всички без думи след поредната си завладяваща история.

Денят в Кухнята на Ада започна с пореден двубой за надмощие между синята и червената кухня в борба за спалните помещения в Общежитието. Двата отбора трябваше да сготвят цялото ново пролетно меню, разпределяйки се по двойки и ротирайки се на щафетен принцип на всеки седем минути. Хаосът и липсата на комуникация бяха естествен спътник и на двата лагера, но мъжете съумяха да се справят по-добре с проблемите помежду си. Така те си извоюваха категорично надмощие и предизвикаха нови разриви в редиците на съперничките си.

Победата на Сините им осигури възможността да се изправят срещу представящия се все по-добре колектив на Златните. Шеф Ангелов отправи вегетарианско предизвикателство към всеки един от участниците в съревнованието. Най-ярко в изпитанието блеснаха командосът Гатьо със своя интерпретация на френския специалитет "Рататуй", което шеф Виктор Ангелов прекръсти на "Гататуй", готвачът-приключенец Димитър и душата на Златните - Коцето Калки, който прибави към своето ястие и щипка морски легенди. Крайната победа грабнаха звездите, а причудливият Чоткин и топ сладкарят Сарамандов се сдобиха с оранжеви престилки.

Специален гост в новия епизод на подкаста "Кухнята след Ада" е Коцето Калки от Звездния отбор. Пред водещия Станислав Иванов той разказва с каква реч Гатьо е мотивирал Златните в Кухнята на Ада, защо не яде месо от години и защо оприличава съотборничката си Изи на индийска богиня. Тази вечер е време за нов мастърклас, нови вечерни резервации и ново напрежение в Кухнята на Ада, пише dariknews.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА