Last news in Fakti

10 Април, 2024 10:15 1 769 0

Рачков прости на брат си

  • димитър рачков-
  • брат-
  • племеннички-
  • рожден ден

Комикът направи мил жест към племенниците си

Водещият на „Като две капки вода” Димитър Рачков повдигна с неочакван жест завесата върху личния си живот и показа майка си Станка в публиката на шоуто. Родителката на актьора седеше на първия ред заедно с двете си племеннички, на които чичото обърка имената, като първо честити рождения ден на Елена, а пък ce оказа, че празник има Симона. И това е не само заради вълнението, но и защото племенниците на Димитър Рамков са цели четири, докато той има само един наследник, който носи неговото име, пише "Минаха години".

По-малкият му брат Петър е многодетен татко, но това не му пречи все да е в окото на скандала. През март 2021 г. той бе осъден на година и три месеца, след като се призна за виновен в притежание на наркотици. През март същата година бе задържан след преследване с полицейска кола по пътя от Бургас към Средец. Той изхвърли наркотиците, удари патрулката, която го гони, а при арестуването му се оказа, че шофира без книжка. Заради непрекъснатите проблеми със закона на Петър баща му бай Минко се поболял, но след подходящо лечение в София, отново е на крака. Преди години обаче той почти не можеше да се движи, а грижите за него пое жена му Станка.

Братът на комика има един брак зад гърба - от 2006 г., а жена му Димитрина била страшна красавица, твърдят бургазлии. Тя обаче бързо поискала развод заради залитането му към хазарта. Сега Петър живее с друга жена - майката на двамата му сина, казва се Златина. Явно освен по гонки с полицията, Петър си пада и по тънката част, щом е успял да създаде цели четири деца, одумват го отстрани. Брат му никога не бе споменавал многобройните си племенници, преди да покаже две от тях в „Капките”. Това е жест и към баща им Петър, който след престоя в затвора реши да влезе в правия път и дори се записа като студент в Бургаския свободен университет, докато продължава работа във фирма за доставка на храни. Рачков очевидно е простил на черната овца в семейството си, и то по настояване на майка си.

Станка е доста по-известна от 83-годишния си съпруг, който не обича да се хвали с прочутия си син и никога не е давал интервюта. Майката на артиста обаче често гостуваше на Димитър в телевизионните студия на „Като две капки вода“ и „Господари на ефира“. Комикът се грижи царски за родителите си, на които построи огромна къща в Твърдица - мястото, където е израснал. Двамата възрастни от години предпочитат тихото градче пред шумния и пренаселен Бургас, където живееха, докато не се пенсионираха.

Станка и Минко обитават двуетажна вила с четири спални и тераси, вдигната върху наследствени земи на майката на телевизионера в Твърдица, Сливенско. Тя обичала да се грижи за прекрасната градина, докато Минко предпочитал да си почива пред камината в огромния хол. Рачков е категоричен, че благодарение на тях имал щастливо детство, въпреки че си падал малко „темерут“.

„Аз съм бил едно обичано, добре гледано дете, на което обръщаха внимание. Бях и много изслушвано дете. Никога моите родители не са ме ограничавали, не сами налагали да правя това или онова. Смятам това за много ценно и се опитвам по същия начин да се държа и с моя син. Не искам да го ограничавам в нищо, смятам, че той трябва да си избере с какво да се занимава. Аз не съм от тези родители, които възхваляват децата си“, обяснява водещият.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА