Last news in Fakti

10 Април, 2024 10:45 1 249 10

Полски свещеник е осъден на 18 месеца затвор заради оргия

  • свещеник-
  • затвор-
  • оргия-
  • наркотици

Инцидентът нашумя, след като участник в оргията загубил съзнание след консумация на твърде голямо количество хапчета срещу еректилна дисфункция

Полски свещеник е осъден на 18 месеца затвор заради оргия - 1
Снимка: Shutterstock

Полски свещеник беше осъден на 18 месеца затвор за престъпления, свързани със секс и дрога, съобщи полската новинарска агенция ПАП, цитирана от БТА. Инцидентът нашумя, след като участник в оргията в частен дом загуби съзнание.

Според полските медии мъжът е припадал по време на партито след консумация на твърде голямо количество хапчета срещу еректилна дисфункция. Един от участниците в събирането извикал линейка, но когато парамедиците пристигат, им е отказан достъп и те успяват да се погрижат за припадналия едва след като се намесва и полицията.

Пресофисът на диоцеза не отговори на молбите за коментар.

Свещеникът, представен единствено като Томаш З., поради местните закони за личнитеданни, е бил осъден за сексуални престъпления, притежание на наркотици и отказ да помогне на човек в смъртна опасност.

Той също така ще трябва да изплати на жертвата 15 хил. злоти (6880 лв.) и да изплати още няколко хиляди на фонд в помощ на жертви на престъпления.

Поради естеството на случая процесът се е провел при затворени врати. ПАП съобщава, позовавайки се на запознати източници, че няма да има обжалване.

Сосновечкият диоцез в южната част на Полша е затънал в скандала, след като миналата година излязоха новините за секс партито в град Даброва Горница. Епископът на диоцеза подаде оставка, а Томаш З. е бил разжалван от духовенството.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    16 7 Отговор
    Животно!!Да закриват църквите и да излизат на борсата ,свободни работни места много!!Стига са живяли на издръжка от заблудени хора
  • 2 Красимир Петров

    15 7 Отговор
    В църквата са най-големите извратеняци
  • 3 А, БЕ ФАКТИ

    2 13 Отговор
    ПИШЕТЕ, ЧЕ Е СТАНАЛО В РУСИЯ
  • 4 Злия е навлязъл навсякъде....

    8 7 Отговор
    Ненормалници безпътни.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ко речи?

    11 1 Отговор
    Да попитам само, хомо ли е била оргията
  • 7 Роза

    6 1 Отговор
    Безбрачието и набожният живот не са за всеки!Трябва да имаш особено призвание за това,а този явно е станал свещеник по някакви негови си подбуди.Лош избор на професия,глупащина и слабоумие!
  • 8 †баба Гуси†

    4 8 Отговор
    Божкеее, много строги братята в Полша. Ако и към нас се отнасяха така строго един в расо нямаше да остане. Та нали самият отец ни е завещал да се обичаме....без да уточнява как.
  • 9 †БПЦ†

    3 6 Отговор
    Явно полските колеги не разбират светото писание. Какво Е казанл в него Той-обичай ближният. Нека сега да видим кои са Му били ближните и кои Е обичал за да Му последваме примера. Във всичките Евангелия освен първоапостолите Той други ближни няма. Сред първоапостолите няма нито една жена, поне биологична. На тайната вечеря са само те и Той и се лее вино. Така, че от теологична гледна точка всяка оргия в която не участват жени е тайна вечеря и е богоугодна. Ако има жени вече е дело на сатаната за да ни подложи на изкушения и разврат, а това вече не е обич и любов на която иска да ни научи.

    Коментиран от #10

  • 10 Соваж бейби

    3 8 Отговор

    До коментар #9 от "†БПЦ†":

    Много яко написано ,браво шапка долу респект!Има само една жена от древната професия с която се е разхождал пича и другото мъже?идва по интересното дали всички е обслужвала или само за шефа /учителя/,не ми се вярва да е била с тях само да им кърпи чорапите или пере и глади дрехи то тогава не са гладили нямало и перални?Като цяло много смях в цялата история ако се замислиш и си извадиш извод?Явно едно време са били по широко скроени и е нямало думата оргия?през кой век излиза като значение