Last news in Fakti

10 Април, 2024 13:18 2 988 9

Опустошителна буря в имението на "Ергенът"

  • ергенът-
  • алек младенов-
  • скандали-
  • магдалена томова

Очаква ни поредна инфарктна „Церемония на Розата“

Тази вечер (10 април) зрителите на bTV ще станат свидетели на индивидуалната среща на Алек с Магдалена, към която той отправи повече от изненадваща покана за романтично уединение по време на последната „Церемония на Розата“. Най-желаният ерген ще отплава с избраницата си към един от най-екзотичните безлюдни острови, където двамата ще имат възможност да останат насаме на свещено място, недокоснато от човешка ръка в продължение на цели 70 години. Там двамата ще се впуснат в търсене на скрито съкровище, до което ще трябва да стигнат, разгадавайки любопитни загадки.

Докато Алек и Маги споделят романтични моменти на самотния остров, момичетата в имението ще бъдат изправени пред поредното забавно групово предизвикателство. Те ще имат на разположение платове, ножици и игли, за да ушият перфектния костюм за „ергена“ – панталон, сако, риза и подходяща вратовръзка. Претендентките ще бъдат разделени в два отбора – „Храбри шивачки“ и „Кроящи красавици“, а Алек ще трябва да избере чия „шев и кройка“ е по-добра.

По време на вечерния коктейл зрителите на bTV ще станат свидетели на грандиозен скандал, който ще противопостави две от най-изявените дами в имението – Теа и Виктория – в невиждан до момента междуличностен сблъсък. Кулминацията на вечерта ще бъде поредната инфарктна „Церемония на Розата“, след която още една от участничките ще трябва да се сбогува с бизнесмена и да напусне имението завинаги.

В четвъртък (11 април) е време за поредната групова среща на момичетата в компанията на Алек. Дамите ще бъдат разделени в два отбора – „Сини лъвици“ и „Розови пантери“, за да премерят сили в ожесточен турнир по хокей на трева. Съдия на мача ще бъде не кой да е, а самият Алек, който ще се усамоти с победителките на грандиозно парти. По време на вечерния коктейл една от участничките ще се усъмни, че Младенов има интерес към нея и директно ще го попита дали в нейно лице вижда потенциална половинка. А признанието на друга, че е безумно влюбена в него, ще разгорещи страстите в имението до краен предел... В края на вечерта Алек ще трябва да вземе едно от най-трудните си решения до този момент в поредната наелектризираща „Церемония на Розата“.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 в кратце

    6 0 Отговор
    Ще има екшън.
  • 2 Странно

    9 1 Отговор
    Нормално ли е курникът да се нарича "Петелът"?
  • 3 Сеир

    11 0 Отговор
    Алексчо, непрекъснато ги заблуждава и изкушава , но за това му плащат и на него ич не му пука ....Целува ги страстно една след друга, целия омазан от червило от предишната. Те милите не ги води разума и
    губят самоконтрол. ...

    Коментиран от #4

  • 4 ТИР

    11 1 Отговор

    До коментар #3 от "Сеир":

    При тази размяна на секрети не ми се мисли ,,,
    а тези Убавици някак със стаж изглеждат,,,
  • 5 66николаос

    5 2 Отговор
    Тая Виктория докато е там няма да гледам
  • 6 Хаха

    8 2 Отговор
    Хаха. Платена рекламна статия . Цел : Гледайте поредната пошлост и не питайте за сериозните скандали в Държавата .
  • 7 Чудно,но факт...!

    9 0 Отговор
    Тоя ,,ерген" си пада по доста по-дъртички от него...?!
  • 8 Мнение!

    3 3 Отговор
    Най-готина е Дебора!
    Не философства излишно и има страхотни очи и устни...!
  • 9 ха, ха

    4 0 Отговор
    Каква (романтична)среща,какви 5 лева.Толкова нескопосана актьорска игра от двамцата.Обикаляха като гламави по камънака да търсят нещо което го няма, накрая и връчи една дъска да се научи да реже поне чушки,че и това не може кака Магдалена.На коктейла Алекс се нахвърли като невидял на парчето пица,че май и него продукцията не го храни освен момите а наблягат на алкохола за да им замъглят мозъците та по-лесно да се излагат.Ципурата от барбекюто остава за екипа на предаването.