Last news in Fakti

12 Април, 2024 10:32 2 724 7

Николета Лозанова показа първа СНИМКА на малката Борислава

  • николета лозанова-
  • дъщеря-
  • борислава михайлова-
  • бебе-
  • ники михайлов

НиЛо пази най-съкровените моменти със семейството си далеч от обществеността

Феновете на Николета Лозанова не очакваха толкова скоро след раждането да видят снимка на дъщеричката ѝ Борислава Михайлова и останаха много приятно изненадани.

Любимата на Ники Михайлов близо 7 месеца кри, че е бременна, а за появата на малката Борислава проговори едва 10 дни след раждането ѝ. Изненадващо новината, че дъщерята на двойката се е появила на бял свят съобщиха от Левски. Последваха и публикациите на родителите.

„Благодаря и на теб, Борислава, за това че появата ти в живота ни, с Никол и Николай осмисли целия ни свят!“, написа в прочувствен пост тогава Лозанова. Тя сподели за тежките перипетии, през които е преминала, за да се сдобие с втора рожба, и не скри, че заради това щастие, всичко си е струвало.

Най-въодушевена била каката. 12-годишната Никол постоянно помагала на майка си в грижите за бебето, тичала за памперси и шишета и успокоявала Борислава, когато плаче. На седмото небе бил и таткото Ники Михайлов, за когото това е първо дете и очаквано бил леко стресиран.

Самата Николета пък била изключително спокойна, което се отразявало и на бебето. Тя нямала търпение скоро да я представи пред света.

Оказва се, че Николета не е толкова суеверна като други дами от родния хайлайф, а по-скоро държи на личното си пространство и пази интимните моменти с близките далеч от любопитни очи, докато самата тя не реши да ги сподели.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    8 0 Отговор
    Има къдрицата на деда си.
  • 2 Пуснали снимка казаха

    22 1 Отговор
    Коя е Николета..кой е Ники Михайлов??
    Почнете да публикувате някакви човешки истории поне стига сте ни занимавали с някакви копия на пълноценни човешки същества

    Коментиран от #7

  • 3 От Варна

    18 1 Отговор
    Прочетох заради бебето. И не се сдържам да кажа: тази горда майка така пази интимните си преживявания за себе си, че който не е поискал, той не е видял голотиите и по снимки и видео. И даже и този, който не е искал да гледа, защото се натрапва от всякъде! Вече повече от 20 години е самата дискретност, със знайни и незнайни “ паричковци”. И толкова трудна бременност, че публикуваше “ бременното” коремче чак от Малдивите! Хайде, драми…. Дано се е кротнала в похожденията заради двете дъщери, най-малко!
  • 4 Гост

    4 1 Отговор
    Няма коса като баща си.И дядо си Борислав.
  • 5 Ла Глупеста

    10 1 Отговор
    Така и не разбрах с кого са били баджанаци и колко деца и от коя имат Божинката и Ники Малката перука, много сложна, заплетена и напълно лишена от смисъл и интелект латиноамериканска драма.
  • 6 Аноним

    6 1 Отговор
    бОлиме за изспермляка на малката перука
  • 7 Хитруша

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пуснали снимка казаха":

    Браво, успя да го върже момчето... Не стига, че 1 година по-дърта от него, вързала го с дете, ами отгоре на всичко и нейното дете от друг гледа... Браво, супер се е уредила на топличко и уютничко мацката, да е жива и здрава.