Last news in Fakti

13 Април, 2024 12:56 1 878 24

БГ музиканти на война срещу Дебора и Диона: Заради такива като тях мислят всички ни за пияници

  • дебора-
  • диона-
  • екстра нина-
  • борис дали-
  • фънки

"Да си понесат наказанието.", призовава Борис Дали

Български музиканти скочиха на Дебора и Диона. Голяма част от изпълнителите са бесни, че колежките им се забъркват в скандали, които чернят цялата гилдия и създават лошо име на всички останали изпълнители в бранша.

"Заради случаите с Дебора и Диона всички си мислят, че попфолк изпълнителите са пияници!". Това обяви пред "България Днес" певицата Естра Нина.

Думите на попфолк изпълнителката са по повод поредната певица, която бе хваната да нарушава закона. Преди дни Дебора бе заловена от полицията да шофира в нетрезво състояние. Дрегерът отчете колосалните 2,9 промила.

Самата Естра Нина е пила само веднъж в живота си и не е пушила, но смята, че целият бранш страда от такива случки като с Дебора и Диона.

Екстра Нина допълва, че всички трябва да се замислят по повод на това, което наистина се случва по пътищата.

Певицата иска да не слагат всички фолкаджийки под един знаменател.

"Аз един път само в живота си съм пила като ученичка. Никога не съм взимала наркотици. Не пуша цигари и не разбирам защо хората го правят", казва тя.

Според Екстра Нина постъпки като на Дебора и Диона са равносилни на подигравка със собствения им живот и с това, което става в света. Певицата смята, че случаите с двете заловени попфолк изпълнителки влияят на целия бизнес.

"Всички питат как можем да сме толкова прости. Това не е приятно за никого в нашия бранш", категорична е Нина.

Борис Дали също се разграничава от постъпката на колежката си Дебора. Според изпълнителя тя е можела да си навлече доста по-сериозно главоболия.

"Въпросът е, че когато си вкъщи, можеш да правиш каквото си искаш. Но когато се качиш на автомобил, трябва да си в час. Ами ако се качиш на кран, какво става?", пита Борис Дали. Той смята, че всеки трябва да си поеме отговорността.

Най-безобидно според Дали е пияната фолкпевица на сцената, защото за фалшиво пеене и за падане на сцената досега никой не е осъден. Но качи ли се зад волана, вече е страшно. И голяма заплаха.

"Можеш да виеш като вълк на месечина, стига да не се качваш да шофираш и да караш след това", категоричен е певецът.

Според изпълнителя, ако има виновни, те трябва наистина да си поемат вината и няма значение къде се намират в йерархията на държавата.

"Имам милиони километри зад волана, но с всеки един ден намалявам скоростта и гледам да съм предпазлив", допълва Дали.

Проверка на "България Днес", че и много други попфолк изпълнители са възмутени от поведението на колежките си, но предпочитат да запазят мълчание, за да не се конфронтират с тях.

За сметка на това в типичния си стил Фънки направо попиля сгазилата лука попфолк дива Дебора.

"Тази певица да се навърти на прасе и да се направи на маймуна и да се качи на колата, трябва да е кръгъл идиот", коментира музикантът. Фънки е категоричен, че след алкохол не се сяда зад волана.

Журито от "Капките" обича да си попийва и дори се шегува, че не пие само мляко и вода. Но трябва ли да се качва зад волана, Фънки спира забранените субстанции.

"Когато пия алкохол, изключвам всякакви помисли за каране на кола. Това са хора, които не са на 12 години. 2,9 промила за жена е колкото една бутилка водка", отсича Фънки.

Той е категоричен, че след употреба на алкохол човек забравя за всичко, с което можеш да нанесеш щети на хора около теб.

Относно лекарствата, с които се оправдава Дебора, Фънки се смее и казва че всички пият хапчето, но защо не се получава така, че да ги хванат дрегерите. На въпроса какво може да се направи, за да спрат в бъдеще такива издънки, Фънки смята, че пияният и Господ го пази.

"Народът става все по-откачен и въобще не му пука. Има много случаи на конфискувани коли, които никой не идва да ги търси после. Просто на никого не му пука", казва Фънки.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тити

    20 0 Отговор
    Нямаше да има такъв проблем ако имаше равни закони за всички. За милиони няма закони за кокошка няма прошка.
  • 2 Ха ха ха

    13 2 Отговор
    По скоро за боклуци и се такива
  • 3 Кольо

    28 2 Отговор
    То пък едни музиканти! Просташки ритми за прости хора!
  • 4 кленя

    8 0 Отговор
    гузен негонен бяга
  • 5 не само

    15 0 Отговор
    но и за наркомани
  • 6 Срамота

    16 2 Отговор
    Де да бяха само тея двете. Списъка е мноооого дълъг
  • 7 Анти чалга

    24 0 Отговор
    Че то чалгата е музика за пияни и и алкохолици. Ако не си пиян как ще слушаш тази гадост.
  • 8 ами,

    16 0 Отговор
    Бранша на изказалите се е падение за всички които се занимават с него и не са никакви попфолк изпълнители а са си ЧАЛГАРИ.Толкова са умствено ограничени,че не могат да го проумеят,отровиха цели поколения с пошлостта си.Точка.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    10 0 Отговор
    Тази за адвокат ли се мисли . Кво ги защитава всичките чалгари са такива .
  • 12 Джери

    1 1 Отговор
    БГ- музиканти са на война срещу Дебора и Диона. Предстоят скорострелни атаки и мобилизации.
  • 13 Психично болния дърт санитар от махалата

    1 0 Отговор
    Срамуваш се от себе си, със страма си ще си отидеш. от този свят!?
  • 14 цумбрум

    10 0 Отговор
    Чалгата е кючеци. Един и същи ритъм и "Са-са-са-саааа!".

    Коментиран от #16

  • 15 Едно е да си Сатана!

    5 1 Отговор
    Друго е да си сатанизиран, ако го проумяваше това нещо, нямаше да си в клопката на,, Орхан,, но сте доста, та се поддържате, халал да ви е всичко, за сметка на другите!
  • 16 Изрут с очила

    5 0 Отговор

    До коментар #14 от "цумбрум":

    То оттам се започва!
  • 17 Никой

    8 0 Отговор
    Какво отличава животните от хората?Отговорът е ,че животните не се напиват.Но хората се напиват като животни.Суетата ,показността,меркантилността убиха младото поколение,направо го обезличиха.Колкото си по пиян,надр..сан,си по вървежен и това им дава криле.Но скоро бързо им подрязват крилцата и никой вече не се сеща за тях.За две минути слава са готови да се въргалят,като прасета.
  • 18 ха-ха

    8 1 Отговор
    Те всички са или наркомани или алкохолици, въпроса е дали са ги хванали в крачка. Няма нормален човек да издържа толкова много време в клубове да пее, сред висок шум и физически да издържи та дори да са 2 от 7 дни в седмицата + концерти +нови песни в да записват в студия. Това не е по силите на нормален човек.
  • 19 Чочолина

    10 0 Отговор
    Порнофолка е гнусен и вреден
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Така де

    0 0 Отговор
    Ам че нисте ли и не само
  • 22 нов в жанра

    1 0 Отговор
    Тази с цицките коя е ?
  • 23 Йоанна

    1 0 Отговор
    Всичките чалга звезди не струвате не са само те двете
  • 24 Фикри

    0 0 Отговор
    А Коцето какво мисли ми е интересно ?