Last news in Fakti

13 Април, 2024 15:32 1 576 6

Признаци, които показват, че определено не ви очаква щастие в любовта

  • признаци-
  • щастие-
  • любов-
  • взаимоотношения

Мъжете рядко обръщат внимание на нещастни дами

Признаци, които показват, че определено не ви очаква щастие в любовта - 1
Снимкa: Shutterstock

Има признаци, които издават, че за мъжете ще е трудно да ви обичат. Не си мислете, че ако сте от жените, които нямат шанс да бъдат обичани, това е завинаги. Просто трябва да се отървете от всички онези качества, които ще обсъдим сега. Първата стъпка е желанието да промените живота си.

Вие не сте щастливи

Много хора погрешно вярват, че любовта трябва да ни прави щастливи, но това не е така. Мъжете рядко обръщат внимание на нещастни дами. Хората сме устроени така, че търсим в човека до себе си източник на оптимизъм. Ако сте нещастни, поне се опитайте да промените отношението си към бъдещето, настройвайки се за успех, защото без това никой мъж няма да направи жертви за вас.

Важно е да излъчвате щастие. За да направите това, първо анализирайте себе и открийте какво ви блокира пътя към щастието. Може би има проблеми, които трябва да разрешите. Възможно е и да няма убедителни причини. В този случай е препоръчително да обърнете внимание на самочувствието си.

Имате ниско самочувствие

Никой не иска да участва във възстановяването на нечие самочувствие. Дамите с прекалено ниско самочувствие почти винаги остават аутсайдери, защото не вярват в себе си и никой не иска да ги издърпа от дъното.

Самочувствието може да страда, защото не харесвате външния си вид. В този случай ще трябва да работите върху себе си.

Също така много дами страдат от лошо самочувствие поради факта, че мъжете не им обръщат внимание, но тук има ефект на порочен кръг. Без самочувствие не можете да привлечете мъже, а ако мъжете не бъдат привлечени, тогава самочувствието се губи.

Потърсете нещо, което може да разбие този кръг. Започнете да работите върху себе си и тялото си, например.

Прекаленото самочувствие също не е най-добрият вариант, но в този случай все пак имате по-голям шанс да срещнете любовта и да я задържите.

Един и същ сценарий всеки път

От време на време започвате нова връзка, но постоянно се случва едно и също. Нещо определено не е наред - опитайте се да анализирате какво точно е то.

Можете да се обърнете за помощ към други – приятели или познати, за да ви кажат какво правите грешно. Вие сами може да не осъзнавате какъв точно е проблемът ви.

Високи очаквания

Това се случва на много жени, които се оплакват, че са били необвързани от дълго време и са обречени на такъв живот до края на дните си. Те имат добро самочувствие и като цяло са щастливи, но плашат мъжете, защото имат твърде високи изисквания.

Много представители на силния пол дори не се опитват да спечелят вниманието на такава дама, защото просто не искат да губят времето си. Докато изискванията ви са твърде високи, вие ще бъдете сами.

Емоционална затвореност

Може би сте интровертен човек, който обича да живее в собствения си малък свят. Затвореността не винаги е недостатък за една жена, защото някои мъже харесват тихи хора и интроверти. Важното е да не преминава всички граници.

Ако сте затворени, време е да разберете защо. Може би не вярвате на хората или се страхувате от нещо. Във всеки случай това трябва да се коригира, ако искате да намерите мъжа на мечтите си.

Все още копнеете за бившия си

След раздялата животът ви е тръгнал надолу. Новите връзки не траят дълго или не са както трябва. Мъжете бързо ви напускат, защото виждат и усещат, че не сте с тях мислено, а витаете някъде в облаците.

Мисленето за бившия няма да доведе до нищо добро. Трябва да продължите живота си и да спрете да мислите за него, да посещавате страницата му в социалните мрежи и да завиждате на новата му връзка. Няма значение кой е крив и кой прав. Трябва да продължите напред, но не можете да станете щастливи, докато не отхвърлите това бреме от плещите си.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    3 4 Отговор
    Щастието е да обичате и да бъдете обичани. Няма как външни хора да определят какво ви очаква!
  • 2 Полезни съвети

    3 2 Отговор
    Защо пък, когато са позакъсали, и мъжете се оглеждат за "нещастни дами с ниско самочувствие"? А като "работите върху себе си", можете да понаучите някои нови умения и техники.
  • 3 Соваж бейби

    8 2 Отговор
    Аз пък не мога разбера такива хора,има и мъже оплаква се изоставен излизаш на първа среща му слушаш трагедията а не се концентрира за момента да те опознае , нямал гадже дълго време жените са по досадни реве излизаш на кафе се разтовариш праятелката ти те напълни с отрицателна енергия .Хората по точно тези които са в депресия или комплексари бъркат приятелите или някой поканил те на среща да те таксува за личен психолог или изповедалня !Далеко от такива хора,те остават и без приятели не само без гаджета.

    Коментиран от #5

  • 4 Изрут с очила

    1 0 Отговор
    Штастието, може да го видиш на много места, но аз не желая такова!
  • 5 Не се отклонявайте

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Соваж бейби":

    В статията изрично е посочено, че става въпрос за отчаяни жени, не за мъже мухльовци.
  • 6 Психично болния дърт санитар от махалата

    1 0 Отговор
    Не винаги мъж, може да те направи отчаяна, доста жени, има мухли, като например, жината на божидар, която нямало като нея, личи им, айде на нудиското мореееее!