Last news in Fakti

16 Април, 2024 14:45 1 194 1

5 лесни начина да привлечете всичко, което искате в живота с помощта на фън шуй

  • фън шуй-
  • положителна енергия-
  • промяна

Първо напишете желанията си на един лист хартия

5 лесни начина да привлечете всичко, което искате в живота с помощта на фън шуй - 1
Снимка: Shutterstock

Искате промяна в живота си и знаете в какво направление да я търсите, но не сте сигурни как да я осъществите? За начало може да започнете като седнете и напишете желанието/желанията си на един лист хартия. А след това може да пристъпите към няколко простички за изпълнение фън шуй методи за привличане на позитивна енергия и промяна в живота. Ето 5 от тях.

Изхвърлете 21 излишни вещи

Всеки път, когато почиствате дома си от непотребни предмети, вие освобождавате място за нови придобивки и нови, вълнуващи преживявания в живота ви. Ето защо почистването на дома според фън шуй ни помага да привличаме благоденствие. Изхвърлете 21 вещи от дома си, които не ви трябват, излишни са и отдавна мислите да се отървете от тях. И очаквайте хубава промяна съвсем скоро.

Махнете всички изгорели електрически крушки в дома ви

Светлината е символ на елемента Огън във фън шуй. И ако искаме да привлечем щастие и благоденствие към живота си, добре е да премахнем всички изгорели и неработещи електрически крушки, както и счупени лампи. Ако искате промяна в любовния живот, задължително подменете крушките в спалнята. Може да си вземете и нова нощна лампа, за да привлечете късмета в любовта.

Сложете купичка с морска сол в ъглите на стаите или около вратите в дома ви

Не е необходимо да са обемни и големи купи, достатъчно е да е съвсем мъничка купичка или капачка, в която има зрънца морска сол, пише az-jenata.bg. Според фън шуй, морската сол абсорбира негативната енергия в дома и затова е добре да сложим малки купички със сол на местата, които кореспондират с желанието ви за промяна. Ако искате да повишите вибрациите като цяло, може да ги сложите на различни места из целия дом.

След 24 часа изхвърлете солта, не я пазете. Ако нямате морска сол подръка, може да прекадите с тамян или с пало санто, за прочистване на отрицателната енергия.

Почистете печката и фурната – нека заблестят от чистота

Грижата за вашия дом е като сигнал към Вселената, че поемате отговорност за живота си и знаете какво искате да постигнете.

Печката може да символизира изобилието в дома ни – чрез нея ние осигуряваме прехраната за себе си и близките си. Ако тя е замърсена и в занемарен вид, енергията в дома не може да тече в позитивна посока. Поддържайте я чиста и блестяща, за да привличате хубавите неща в живота си.

Преместете 27 вещи

Числото 27 се счита за число на късмета във фъншуй. А разместването на 27 предмета в дома ще раздвижи енергията в дома и ще повиши вибрациите. Но все пак, ключово е вашето намерение. Ако направите тази промяна със съзнанието и намерението, че искате да се случи нещо ново и по-добро в живота ви, тогава разместването би имало ефект. Ако го правите, без да насочите ума си в тази посока, този подход от фън шуй няма да ви бъде от полза.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Има

    4 0 Отговор
    Един по лесен начин! Със здрав шуй!