Last news in Fakti

18 Април, 2024 08:14 712 1

Днес повечето начинания ще бъдат успешни

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Може да претворявате в живота всичко, което сте намислили или отлагали

Днес повечето начинания ще бъдат успешни - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Лъв до 17:12 ч. на 18 април

Луната в този знак способства приповдигнатото и добро настроение. Смелостта, радостта от риска, щедростта, силата, благородството, креативността и острият интелект са характерни за това време. Хората сега са по-решителни и самоуверени. Днес са актуални "въпросите на сърцето". Фокусът ще бъде върху тези, които обичате. Не се скъпете на добри думи – в отговор вие също може би ще получите. Това време е подходящо за веселие, приятелско събиране. Обръщайте особено внимание на външния си вид, как изглеждате. Със сигурност ще ви забележат. Ако искате да направите добро впечатление, сега е моментът.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата, кръвообръщението, артериите, гърба и косата. Може да се обади радикулита. Трябва да избягвате всичко, което натоварва сърдечния мускул, но физическата работа не е проблем, когато сте в пълно здраве. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте, особено ако имате такива проблеми.

Луната излиза на празен ход от 15:03 ч. до 17:12 ч. Нищо важно да не се предприема. След това Луната влиза в знак Дева, където ще остане до 06:09 ч. на 21 април.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 14:49 ч.

Символът на този ден е фонтанът. Животът наистина е в разгара си и ще бъде невъзможно да се скриете от безумната енергия на деня. Това не означава, че трябва да сте в шумна компания – можете да се занимавате със саморазвитие и творчество.

Добър ден за съвместни дела с добре познати хора. Успешни ще бъдат повечето начинания. Излишната енергия я отправяйте в нужното русло за добри и съзидателни дела. Може да претворявате в живота всичко, което сте намислили, отлагали, само не претоварвайте своя организъм, защото е опасно. Засилва се интуицията и може на подсъзнателно равнище да търсите отговори на въпроси, които ви интересуват.

Не трябва да се гладува. Уязвими части на тялото – областта на гръдната кост и под ребрата. Ако е възникнала болка в тези части на тялото, това указва, че имате вътрешни проблеми. Всяко заболяване възникнало в този лунен период е опасно и трябва да се вземат незабавно мерки.

Следва 11 лунен ден от 14:49 ч. на 18 април до 15:51 ч. на 19 април

Противоречивост и нееднозначност ще преобладават през деня. Време, в което са необходими повече предпазливост и внимание при осъществяването на всякакви дела. Не бъдете пасивни, но и да се претоварвате не бива. Трябва да се внимава да не се вършат лекомислени неща. Да не се предприемат рисковани дейности. Всичко започнато в това време, трябва непременно да се доведе докрай, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният стълб, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с кислород и за по-добър сън. Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение.

Денят е опасен за взаимоотношенията. Не е ясно кое действие до какво може да доведе. Дори някоя невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вихър

    5 0 Отговор
    Бъдете Успешни и Щастливи