Last news in Fakti

3 Февруари, 2014 15:32 5 146 0

Бебета-животни в утробата (снимки)

  • животни-
  • утроба-
  • бебе-
  • ембрион

Спиращи дъха снимки

Възможност да видим нещата от различна гледна точка се нарежда сред големите нужди на човечеството. Ние знаем как изглеждат човешките бебета докато са в утробата на своята майка. Ако само не сме виждали това чудо на природата със собствените си очи, то поне сме попадали на снимки. Днес има модерни апарати, които дори снимат дребосъците цветно и показват такива детайли, каквито не сме си и представяли, че можем да видим докато бебето е в своята защитена и затворена от околния свят къща (утробата).

Но колко често ви се е случвало да видите някое бебе-животинче докато все още се намира в утробата на своята майка? Следващите няколко изображения показват точно това. Как изглеждат малките, все още неоформени бебета на слона, акулата, полярната мечка или змията?

Трябва да ги видите, за да повярвате. Продуцентът Питър Чин е успял да "улови" най-добрата представа за бебе животно в утробата.

Макар кадрите направени от Чин и екипът му да датират още от 2006 г. те се появиха в интернет пространството съвсем на скоро.

Вижте ги:

Слон

Змия

Тигрова акула

Полярни мечки

Делфин

Гепард

Пингвин

Лимонова акула

Кученце

Кученце (Чихуахуа)

Опосум


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА