Last news in Fakti

7 Май, 2014 17:36 3 228 1

Кати Прайс се развежда за трети път

  • кати прайс-
  • развод-
  • съпруг

Съпругът й е изневерил с нейната най-добра приятелка

Британският модел Кати Прайс обяви, че се развежда със съпруга си Кийран Хейлър, съобщи в. "Дейли Мейл".

35-годишната сексбомба обяви новината в социалната мрежа Туитър, като обвини съпруга си, че й е изневерил с нейната най-добра приятелка. Според Кати Хейлър и Джейн Поутни са имали любовна афера през последните 7 месеца.

„Съжалявам да кажа, че аз и Кийрън се развеждаме. Той и моята най-добра приятелка Джейн Поутни имат секс афера от 7 месеца.“

В последствие, отново в социалните мрежи, Прайс описа съпруга си като „отвратително човешко същество“.
Разводът е още по-тежък, тъй като към този момент моделът е бременна в 6-тия месец, с второто общо дете с нейния съпруг. Тя има три други деца от предишните нейни връзки.

Кати Прайс се венча за Хейлър в началото на 2013 г., след съвсем кратка връзка. Двамата са се запознаха в клуб, в който бодибилдърът заработвал като стриптизьор. Тогава тя обяви, че този път бракът и е окончателен. В крайна сметка тя се развежда за трети път, след като се радели с бившите си двама брачни партньора Питър Андре и Алекс Рийд.

Прайс е приятелка с Джейн Поутни още от тийнейджърските си години, като е била шокирана от нейното предателство. Тъй като Хейлър не бе особено състоятелен преди началото на брака си с манекенката, той вероятно ще вземе сериозен пай от нейното състояние, което възлиза на 45 млн. паунда.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Споок Армин

    2 0 Отговор
    Защо ли не може да свърти един мъж около себе си?? Защо ли три пъти и изневеряват??? Само питам.........