Last news in Fakti

26 Май, 2014 16:51 25 387 4

Кати Прайс: Съпругът ми е изневерявал в нашия дом, докато аз съм била в него

  • кати прайс-
  • съпруг-
  • връзка

Прайс прави шокиращи разкрития за изневерите на нейния съпруг с най-добрата й приятелка

Британският модел Кати Прайс направи шокиращи разкрития за връзката на нейния съпруг и най-добрата и приятелка Джейн Поутни, съобщи „Мирър“.

Преди две седмици секс бомбата разтърси интернет, след като съобщи в Туитър, че се развежда с третия си съпруг, след като разбрала, че той е имал 7-месечна връзка с нейната най-добра приятелка. Отново в социалната мрежа тя твърди, че  те са правили секс в собствената й къща, докато тя е била в нея.

„Джей Поутни и Кийрън са се чукали в дома ми през цялото време, дори когато съм била там. Кийран ми призна това днес. Те са ме лъгали през цялото време.“

Кийрън Хейлър говори по случая пред „Сън“, като заяви, че за пръв път е правил секс с Поутни в нейната кола, паркирана пред местна кръчма. Те никога не са използвали предпазни средства, защото това възбуждало Хейлър.  Те интимничели навсякъде из семейния му дом с Прайс, като са правили секс дори в конюшните. Много често след акта с 49-годишната Поутни, Кийран е отивал да се порадва на ласките на 35-годишната си жена.

„Джейн ме накара да направя това. Тя не каза „НЕ“. Тя би трябвало да е най-добрата приятелка на Кати, а дори  не й се извини. Аз се опитвам да спася брака си, но той е вече почти разрушен. Кати е фокусирана изцяло около децата и бременността си, като не знам дали някога ще ми прости.“

27-годишният стриптизьор се запозна със съпругата си през 2012 г., като двамата се венчаха в началото на 2013-та. До този момент те имат едно дете, като Прайс в момента е бременна с второто. Тя е разкрила изневярата на съпруга си по време на семейна ваканция, когато го заварила да се целува с Поутни на шезлонг. След това Прайс заяви, че ще се разведе, но изглежда в момента преосмисля решението си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    2 1 Отговор
    Тя , щото не е !
  • 2 Кристиян Иванов

    0 5 Отговор
    Тази кака ако я имам изобщо няма да ми мине през акъла за друга. Съвършена е.
  • 3 Симеон Тасев

    0 1 Отговор
  • 4 РОСЕН ВЕЛИНОВ

    3 0 Отговор
    Епа като купувате дворци с по 30-40 стаи е нормално да не се знае кой що прави у дома ха ха ха ха. Купете си една панелка и ще знаете всичко за всички около вас.