Last news in Fakti

26 Май, 2014 17:39 1 747 2

Тина Търнър получи лек инсулт

  • тина търнър-
  • инсулт-
  • певица-
  • здраве

За щастие, състоянието на Тина вече е стабилно

Легендарната дива Тина Търнър е получила инсулт, съобщиха близки до звездата, цитирани от германското издание „Билд“. Заради здравословното неразположение 74-годишната шевица е отменила почивката си в Австрия.

"Преживя лек инсулт, но вече се възстановява", разкри нейният сътрудник и шофьор Албърт.

За щастие, състоянието на Тина вече е стабилно.

Информацията за инсулта идва няколко месеца след слуха, че рок дивата е преживяла мозъчен удар в дома си в Швейцария, но тогава новината беше категорично опровергана. Сега обстоятелствата също са неясни, но поне самият факт е потвърден.

Тревожните сигнали за здравето на Тина Търнър идват година след като тя сключи брак със своя дългогодишен партньор Ервин Бах, а сватбата се състоя в двореца до езеро в Цюрих.

Според запознати легендарната изпълнителка е лудо влюбена в мъжа си и той в нея, въпреки че Тина му е кака с цели 20 години.

Освен че каза "да", миналата година Търнър се отказа официално и от американското си гражданство, за да стане швейцарка по документи.

"Щастлива съм в Швейцария, тук се чувствам като у дома си. Не мога да си представя по-хубаво място за живеене", заяви певицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    0 3 Отговор
    Е никой не живее вечно нали?

    Коментиран от #2

  • 2 S Bogomilov

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Иван":

    Само простотията е вечна бай иване,,,,много почна да се излагаш напоследък баце!!!